Yleensä mitään tarkkaa syytä ei edes löydy, vaan ne saattavat johtua jostain pienestä hormonaalisesta epätasapainosta. Kuten itse kirjoitat niin kuukautisesi ovat epäsäännölliset, joten ei ollenkaan ole kaukaa haettua että kyseessä olisi ihan "tavallinen" välivuoto.

Joka ei siis sinänsä tarkoita että mikään olisi viallaan. Jos vuoto haisee pahalle, tai sinulla on muita oireita kipua, kutinaa niin kyseessä voi olla tulehdus tai sukupuolitauti. Jos tiedät että olet harrastanut suojaamatonta yhdyntää niin sinun kannattaisi käydä testeissä. Ja muutenkin käydä lääkärissä JOS vuoto haisee ja epäilet tulehdusta.

Sukupuolitaudit voivat johtaa ikäviin seurauksiin ellei niitä hoideta asianmukaisesti. Jos siis epäilet tulehdusta tai sukupuolitautia niin soita kotikuntasi ehkäisyneuvolaan niin he auttavat sinua. Ikäsi perusteella käynti on maksuton. Mutta jos vuotoon ei liity muita oireita.

Ei kirvelya, kutinaa tai kuumotusta, eikä sinulla ole aihetta epäillä sukupuolitautia niin ei todennäköisesti ole mitään syytä huoleen.

Seuraa tilannetta, ja todennäköisesti vuoto loppuu viimeistään kun kuukautiset alkavat, eikä välttämättä tule uudestaan. Jos välivuotoa rupee esiintymään useammin niin voisit harkita esim. Mutta pelkästään sen perusteella että sinulla on tällä hetkellä välivuotoa ei tarkoita sitä että sitä tulisi jatkossa, se saattaa olla vaan tilapäistä. Kommenttisi on lähetetty ja odottaa moderointia.

Siis mulla oli pikkareis tummanpunaista juttuu verta Mut siis siin oli ehk muutama tippa ja nyt ei tuu enää yhtää Lue lisää Anteeksi, siis miltä ne näyttää? Siis oon vuotias tyttö, ja en yhtään tiiä miltä kuukautiset näyttää, tai pitäis näyttää. Mulla on ollu jo valkovuotoa, mutta en muista miten kauan. Lue lisää Kuukautisten keskeyttäminen lopullisesti Hei!

Lapsia en hanki, joten se ei riitä syyksi uudelleen harkitsemiseen, kuukautiset on saatava loppumaan nyt. Yhtenä keinona on laihduttaminen alle 45kg: Jotkut kysymykset ja vastaukset voivat olla useamman vuoden takaa portaalimme arkisto sisältää jo tuhansia kysymyksiä ja niiden vastauksia , ja koska kaikki alat aina tekniikasta lääketeollisuuteen uudistuvat koko ajan, voi vastausten asiatieto joskus olla vanhentunutta. Harrastin poikaystäväni kanssa suojaamatonta suuseksiä, voisiko minulla olla seksitauti?

En epäile raskautta, sillä yhdynnässä meillä oli käytössä kondomi pillereitten lisäksi. En tiedä mistä tämä vuoto johtuu, ja olen ollut huolissani jo pitkään, voisiko olla vain jotain harmitonta pillereihin liittyvää vuotoa?

Pitäisikö varata aika gynekologille? Vastaus Ruskean vuodon syitä voi olla useita Kuvailemasi vuoto on hyvin todennäköisesti e-pillereihin liittyvää tiputteluvuotoa. Kirjoitatkin sen olevan rusehtavaa vuotoa, joka usein on suhteellisen niukkaa mutta sinulla se on jatkuvaa. Käyttämäsi pillerimerkki on "kevyt", eli voi olla ettei pilleri ei ihan jaksa pitää vuotoa kurissa.

Näin voi käydä varsinkin, jos tablettien ottoaikataulu on vaihdellut tai joku unohtunut ottaa. Jos verenvuoto jatkuu vielä seuraavan liuskan aikana, mene käymään lääkärillä jotta selvitetään vuodolle syy! Jos mahdollista, hakeudu sille lääkärille, joka on kirjoittanut sinulle e-pilleri reseptin.

Suojaamattomassa suuseksissä voi saada seksitaudin, jos kumppani kantaa tautia. Nielusta tauti ei kuitenkaan ole voinut hypätä sukupuolielimiisi, eli rusehtava vuoto ei selity sillä.

... Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Tapakouluttaja ohjeistaa — pitääkö vieraiden tyhjentää huussia tai viedä tuliaisia? Kustannus Oy Duodecim s —s — Jos synnytyksen yhteydessä tarvitaan toimenpiteitä, mukana on lääkäri. Nyt sitten viime menkkojen loppumisesta kun oli kulunut vajaa viikko, alkoi ruskea vuoto, jota on nyt kestänyt nyt viikon verran.

ESCORT NAINEN SEURAA OULU

Viime kuukautisistani on nyt kulunut ehkä hieman yli 2 viikkoa. Mitä se voi tarkoittaa? Jos välivuotoa rupee esiintymään useammin niin voisit harkita esim. Näin voi käydä varsinkin, jos tablettien ottoaikataulu on vaihdellut tai joku unohtunut ottaa. Kun se on täysin auki, lapsen pää tai perä laskeutuu aivan lantion pohjalle.

Peppuseksi ruskea tiputteluvuoto

: Peppuseksi ruskea tiputteluvuoto

Peppuseksi ruskea tiputteluvuoto 434
Peppuseksi ruskea tiputteluvuoto 963
Peppuseksi ruskea tiputteluvuoto 259