Saat kelaan ajan yli viikon päästä. No toista viikkoa on palaverista. Mut mitään ei kuulu. Onko tarkoitus tehrä vaikeammaksi toimeentulotuen saanti. Kuolinpesän tavaran myynti ja asunnon tyhjennys? Iäkäs tätimme kuoli toukokuussa ja nyt meidän testamentissa määrättyinä perijöinä pitäisi tyhjentää myyntiä varten edesmenneen henkilön asunto Hämeenlinnassa. Kysymys yksin asuneesta rouvasta, jonka kodissa hänen työnsä ja kulttuuriharrastustensa vuoksi myös vähän parempaa irtainta, esimerkiksi laadukkaan näköisiä artekin huonekaluja, lahjaksi saatua Iittalan ja Riihimäen lasiesineitä, modernin näköistä taidetta ja mielenkiintoisen näköisiä messinkivalaisimia.

Uskon, että irtaimisto on kuitenkin arvokkaampi, kuin mitä tyhjennystyö maksaisi, eli kierrätyskeskukset ja vastaavat eivät nyt taida tulla kyseeseen. Asumme Oulussa ja nyt tarvitsisimme neuvoja ja kokemuksia, kuka Hämeenlinnassa ostaa näitä tavaroita ja minkälaisia hyviä tai huonoja kokemuksia palstalaisilla on näistä paikallisista toimijoista.

Google ei paljon kertonut, vain joku kirpputori mainosti tyhjennyspalveluja, mutta vaikka emme asiantuntijoita ole, niin asunnossa on käsittääksemme paljon sellaista tavaraa, joka on kirpputorilla ihan väärässä paikassa myynnissä. Etsi Toggle navigation Valikko. Onko jotain vanhoja kauppoja, paikkoja, baareja tms mitä kaipaat? Itse muistelin sitä karkkikauppaa siinä torin reunalla vanhassa pankin talossa, kaaduin muuten niissä portaissa keskelle linja-autopysäkin ihmispaljoutta.

Oliko se baari siinä voudinkellarin paikalla joku Milk vai mikä se oli? Ikkunassa taisi olla joku harrikka. Viikonloppuisin kaupungilla oli oikeasti paljon sakkia liikenteessä. Nyt lokki erehtyi Kaurialassa Viimeinen syöksy kohti koiranulkoiluttajaa kaurialan koulun pihalla.

Alkuasukas toimeentulo vaikeudessa Oon rehti suomalainen mies joka ei kitise. Kinocafe oli hälläpyörän yläpuolella, se oli vanhaan elokuvateatteriin tehty live rock paikka. Siellä oli lattia vinossa kun kerran oli teatteri alunpitäen, yläkerrassa oli parvi jossa tais olla vip tilat.

Hämeenlinnassa oli silloin baarien sählyturnaus ja se järjestettiin siellä, oli mielenkiintoista pelata vinolla lattialla. Euroklubi oli metron paikalla.

Yläkerrassa oli strippipuoli, keskikerros yökerho ja alakerta roadhouse jonne pääsi myös sitä liuskaa pitkin sibeliuksen syntymäkodin vierestä. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Mä kaipaan myös sillä Iisakkikin oli Janakkalalainen. Sori, yläkerrassa oli Linnan Vouti ja sen jälkeen Valentinos. Voudin kellari olikin nykyisen Emilian alakerran nyk. Sitä ennen siinä kohdilla oli E-liikkeen huonekalukauppa. Hälläpyörän yläpuolella oli pelipaikka flippereitä yms.

Klubit sitten joskus kun Kinokin oli lopettanut. Missä tämä MilkBar tarkalleen sijaitsi? Nimi on erittäin tuttu, mutta sijainti hakusessa. Hän oli ilmeisesti Arno Carlstedt. Eikö hän ollut sheriffissä ja video ykkösessä, vai olenko väärässä?

Info samalla suvulla kuin nyt Kirjaidea. Miksi Hämeenlinnalaisia on rangaistu tällä hepulla. Wimbledon oli ainakin ennen Sandraa. Kolibrista jäi monet hyvät muistot disko-ajalta. Apparalla oli kiva paistatella auringossa ja tsiikailla ympäristöä. Kaupparin diskossa oli opiskelijabileitä. Kolibri oli kylläkin ennen Härkätie-niminen kunnon tanssiravintola.

Onko niitä enää ollenkaan Hämptonissa? Perinteisiä tanssiravintoloita ei taida olla. Ainoa aikuisten paikka lienee Emilian klubi. Siis ei nuorten aikuisten. Ongelmana lienee siellä vakiokävijät Tanssiravintoloita ei ole enään Hämptonissa. Tanssikanssa tanssii chachaansa nykyään Satulinnassa Hattulassa. Tanssinharrastus on lisääntynyt niin ettei enään ravintoloihin mahtuisikaan. UudenVuodenaattonakin Sadussa oli varmaan henkeä tanssimassa kun oli kunnon bändit.

Tosin näiltä nurkilta oli ehkä vain muutama kymmenen henkeä. Toi Satulinna oli ennen Lasihovi. Ja siellä tuli monesti istuttua kavereiden kanssa ja bongattua julkkiksia.

Väkeä kulki kellon ympäri. Kartsalta sai aina valomerkin jälkeen automiehet mimmejä kyytiin ja hauskaa oli. Aika kuollut on kyllä Hämeenlinna nykyään. Pelkkiä kieltomerkkejä ja pysäköinti ihan perseestä. Ei nykynuoret tiedä mitään siitä mitä oli ennen. Ja kun ei ei teidä ei osaa järjestääkään mitään. Huhut kertovat että apparan kellon takana on karstaa jemmassa. Ei ollu näitä persuja itkemässä joka asiasta.

Ei ollut silloin noita Demulipässejäkään itkemässä joka nurkalla, nyt niitä on jo kaikkialla valittamassa milloin mistäkin: Yöllä kun vaihtoi tanssiraflaa niin ei sekaan meinannut mahtua, saatikka sitten pystyä kävelemään siinä tungoksessa seuraavaan kapakkaan. Ja autot kiersi rinksaa, välillä poikettiin Vekan huoltamolla. Ja Hattelmalan Shellillä sekä joskus vaikka Keimolassa tai Karavaanissa.

Armeija-aikoina tuli monesti poikettua. Ah niitä aikoja, kun meillä ei ollut vielä valittajapersuja valtuustossa. Ja Iisakkikin oli Janakkalalainen. Oli se vaan mukavaa aikaa! Ahveniston Rallicrossin EM kisat luvulla. Hemmeti mikä jono kolmostiellä. Motari loppui Hattelmalaan ja toiseen suuntaan Tiiriössä. Kaikki naiset oli nuoria ja kauniita. OI niita aikoja ,,,,,,,,,,,,,. Lulusta ja Karista ei vielä tiedetty mitään. Onneksi ei osattu edes arvailla mikä riesa noista kahdesta tuli kaupungille.

Kiekuriaisesta ja Mylläristäkään ei vielä tiedetty mitään. Onneksi ei osattu edes arvailla. Eiks toistapäin, nykyään nuoria Joskus tai kesällä tein kepposen. Joo oli se aikaa kun suhmuroijat sai vapaasti varastaa verovaroja ennen kuin kari ja lulu tulivat kuvioon.

Kari tuhlasi suhnuroimalla veronmaksajienrahaa autotalon suhteen ja Vekan kaavassa ja hylätyissä valituksissa. Odotan yhä raporttia, kuinka paljon on syntynyt kustannuksia turhista valituksista. Sisältäen virkamiesten turhat työt ja viivästymisien aiheuttamat kustannukset.

Jokos Ilkkala on korvannut aivan turhaan tekaistusta Vekan kaavasta aiheuttamansa vahingot kuten on luvannut? Huhut kertovat että aulangon jäätelökioskin tiskin alla on karstaa jemmassa.

Tämänkin kivan aloituksen ja aiheen pilasi netissä roikkuvat turhakkeet. Eihän täällä näiden paskiaisten jauhannalta mistään saa rauhassa keskustella. Aina ne työntää Ikkaloita ja Iisakkejaan. Onkohan mahdollisesti alkoholi tehnyt niiden aivoista pesusienimäistä muhjua? Ilkkala turhine valituksineen on jo pilannut joka ketjun. Ilkkalan Karilla ja Ranteen Lululla ei ole mitään tekemista tämän asian kanssa. Olisi syytä pysyä asiassa.

On sen verran tekemistä, että ilman Karia ja Lulua kaupunki olisi päässyt kehittymään ja säästänyt satoja tuhansia, joita on kulunut turhien valitusten selvittelyihin. Kaupunki on taantunut noitten valittajien takia.

Ollaan kohta takaisin luvulla. Kunnon virkamiehet kaikkoavat eikä päteviä saada tilalle persujen kiusanteon ja tutkintapyyntöjen vuoksi. Demulipäivystäjätrollit turhine valituksineen on jo pilannut joka ketjun. Kaupunki on taantunut noitten Demulipäivystäjätrollien takia. Kauppaklubi oli luvulla paras. Vieläkin tulee muistot mieleen ohittaessani sen talon. Ilkkala turhine valituksineen on pilannut joka ketjun. KIemura turhine valituksineen on pilannut joka ketjun. Kauppakeskus Tavastila goodmannia vastapäätä oli ennen citymarket ja Raketti oli torin laidalla nykyisen valintatalon paikalla ja nämä olivat hämeenlinnan suurimmat kaupat joitakin siwoja oli muutamia.

Ihmetyttää miten nykyisille kaupoille riittää asiakkaita kun väkiluku ei hirveästi ole noussut. Raketti muutti siihen moottoritien rampin viereen joskus myöhemmin vai? Muistaakseni siinä hämeenkaaren vieressä olevassa liiketilassa oli rautakauppa Renlund joskus. Ja palokunnankatu 5 r-kioskia vastapäätä oli vanha kauppa, en vaan muista sen nimeä. Muistan kakarana seisoneeni siellä lihatiskillä ja ihmetelleeni lihamestaria.

Siitä cajanderintien ja viipurintien risteyksestä pääsi hiekkatietä mitä en muista sinne hilpikummilantielle, siinä hiekkatien varressa oli vanha muistaakseni puinen talo jossa sijaitsi vanha varaosaliike.

Nykyisen kaupan paikalla siinä verkatehtaavieressä oli se nesteen kylmäasema, aikoinaan siinä sijaitsi lämmin "veijo esso" tyylinen Union TAI Finnoil, ehkä molemmat. Siellä natiaisena oltiin tupakansavussa Aku Ankka limu kädessä ja pilli suussa kun isukki kävi turisemassa tutuille. Birgerjaarlinkatu 2 oli hammaslääkäri joskus, niin vihasin sitä paikkaa.

Raketti tavaratalo oli siinä moottoritieltä tulevan rampin vieressä, missä nyt on CM ja sitä ennen Anttila jonka aikana tiloja laajennettiin mm. Vieressä oli Renlund rautakauppa. Raketin ruokapuoli perustettiin uudelleen sinne Hallituskadulle, mikä oli alunperin kaupungin ensimmäinen kauppiastavaratalo vrt goodman mutta nimi ei nyt muistu mieleen. Vanha kauppahalli on taas nyk. Vieressä matalassa rakennuksessa T-ruokakauppa, sen alapuolella Williams Pub, tien toisella puolella Vallin grilli ja sitä vastapäätä Kumi-Linja.

Alkuperäinen Raketti oli suurin ruokakauppa ennen CM tuloa, toisena varmaa Hämeentien luvulla uusittu E-myymälä oli sitä ennen nyk. Paulamäellä oli K-marketteja useampi keskustassa. Mahdollisesti BP ennen Unionia. Hallituskatu 10 oli "Shoppitori" alunperin, eli se nyk. Kohta kaupunkiin muuttaa ainakin miljoona Helsinkiläistä, kunhan ilmasto lämpenee sen verran että vedenpinta nousee metrillä.

Meidän tulee varautua tulevaisuuteen! Tulevaisuus ei tule, se tehdään! Osta tontti rannikolta ja vedä puutarhaletku mereen, voit itse nopeuttaa vedenpinnan nousua. Korostaaksesi vaikutusta heitä mahdollisimman suuria kiviä mereen, lopuksi hyppää itse perään.

Olet oikeassa, tulevaisuus tehdään. Isäpappa haki sieltä toyotaan ja ladaan osat 80 luvulla. Siinä taisi olla joku toinenkin liike samassa talossa. No huutokauppalaitos oli, sama kuin nyt on autosähköä vastapäätä hattelmalantiellä Urri oli alunperin toisella puolella tietä kivijalassa Cajanderintien ja Viipurintien risteyksessä. Vieressä Viipurintien puolella antikvariaatti ennen talon laajennusta. Huutokauppalaitos oli alunperin tuossa samassa talossa missä urri oli myöhemmin, mutta siitä rautatiesillalle päin.

Ennen urria tuossa kulmassa oli "vesijohtoliike". Sen takana taas S-Rauta. Tiukkaa settiä entisestä hämeenlinnasta. Kukas muistaa edesmenneen helvetin hyvän lääkärin, J. Piti vastaanottoo kaupparia vastapäätä. Kunnon heppu, jolta sai vaivaan kun vaivaan oikeet rohdot. Kirjoitti Williams pubissa sairaslomapapereita pöytäseurueelleen ja vastaanottohuoneessa niin kova tupakansavu ettei eteensä nähnyt. Hän vaatii sitä raivokkaasti ja myös saa tahtomansa. Hän on todistetusti addiktoituva persoona. Lukihäiriöinen, hyväksikäytetty, pikkurikollisuuttakin kokeillut kaveri, joka onnekseen löysi taidon, jossa hän on todella hyvä.

Voiko sellainen persoona koskaan todella lopettaa keikkailua? Seuraavana päivänä todistettu Judas Priestin keikka noudatteli monelta osin erilaista kaavaa. Tässä on bändi, joka haluaa kynsin ja hampain olla yhä relevantti, uusia klassikoita tuottava yksikkö. Keikka aloitettiin uuden Firepower-levyn nimibiisillä ja laulaja Rob Halford vilkutteli hanakasti nahkatakkinsa selässä olevaa Firepower-logoa. Levyltä kuultiin kaksi muutakin valintaa.

Mukana on myös vuosien takaisia, vähemmälle huomiolle jääneitä albumiraitoja. Screaming for Vengeancen Bloodstone-kappaletta oli ennen tätä kiertuetta soitettu viimeksi vuonna Sad Wings of Destiny -levyn hienon Tyrant-kappaleen kanssa puolestaan saadaan kelata settilistoissa vuoteen asti edellisiä merkintöjä hakien. Kylmä tosiasia kuitenkin on, että nämä hienot poiminnat eivät saaneet nytkään arvoistansa vastaanottoa.

Harvinaisuuksista vain Defenders of the Faithin Night Comes Down tuntui toimivan jokaiselle osapuolelle. Yleisömassat heräsivät enemmän vain Turbo Loverin, Painkillerin ja encore-klassikoiden kohdalla.

Toisena ongelmana on nykyisen Judas Priestin karismavajaus. Klassisimmassa muodossaan yhtyeen lavavetovoima on perustunut Halfordin keikaroinnin lisäksi kitaristikaksikon K. Downingin ja Glenn Tiptonin ikoniseen yhteisolemukseen. Nyt he ovat poissa näistä kuvioista. Korvaajista varsinkin Richie Faulkner tekee parhaansa ja liike on kovaa, mutta viehätys ei ole samaa sarjaa. Halford on toki edelleen voimissaan etenkin äänensä suhteen, mutta vähän vajavainen olo kaikesta jää, vaikka esillepanokin on korskeaa.

Yhtye saa kuitenkin täydet pisteet anteeksipyytelemättömästä asenteestaan ja mielikuvituksekkaista kappalevalinnoistaan. Tilaamalla ilmaisen Rumban uutiskirjeen saat tuoreimmat musiikkiuutiset päivittäin suoraan sähköpostiisi.

Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksesi milloin tahansa uutiskirjeen mukana tulevaa linkkiä klikkaamalla. Ozzy Osbourne, Judas Priest — 6. Magman matkassa kohti Kobaïaa Muistatko maailman parhaan Björkin maailman parhaat musavideot maailman parhaalta Homogenicilta?

Henkisen masokismin ja yksinkertaistavan lapsellisuuden välissä — arviossa Paperi T:

Seksi ilmaiset alastonsuomi

: Yökerho hämeenlinna mun leffa

Asian fuck boy ts escorts finland 656
Yökerho hämeenlinna mun leffa Seuraa pori seksi on ilmaista
PORNO VIDEOT SUOMI SWINGER MASSAGE Nyt kun on asunut toisaalla jo kauan ja kun käy nostalgioimassa Hämeessä, niin pilalla on. Siitä cajanderintien ja viipurintien risteyksestä pääsi hiekkatietä mitä en muista sinne hilpikummilantielle, siinä hiekkatien varressa oli vanha muistaakseni puinen talo jossa sijaitsi vanha varaosaliike. Oli Partasen baari, kirkkopuisto ja Emali. Lähetä hakemus meine liebe ist grün brahms lyrics Täytä yritystietosi hakemussivuillamme ja lähetä hakemus. Juu keilahallilta oli lyhyt matka ex voudinkellariin, nykyiseen emiliaan janoa sammuttamaan. Siihen aikaan valiokin toi rantaan vielä jäätelökioskinsa.

Nytkin Rockfestin lavalle pelmahti hyväkuntoisen oloinen rock-vanhus isossa tukassaan. Yleisö oli karismaattisen keulahahmon hyppysissä heti ensimmäisessä Bark at the Moon -kappaleessa. Äänikin tuntui olevan kunnossa keikan alussa. Ozzyn soolouran taustabändin miehistö on vaihtunut tiuhaan. Miehen rinnalla soittaneista kitaristeistakin osa on vaipunut raskaan rockin historiankirjojen alaviitteiksi, mutta Zakk Wylde on Ozzy-kitaristeista ehdotonta A-luokkaa Randy Rhoadsin ja Jake E.

Wyldelle ei riittänyt pelkkä esiintymislava, vaan hän saapui eturivin kosketusetäisyydelle kurittamaan keihästään. Peruspalasiltaan Ozzy-keikat ovat kuitenkin olleet jo vuosikausia kuin yhdestä puusta veistettyjä. Pääpirun liikehdintä on samaa, välispiikit ovat samoja.

Ehkä se pitää jo fyysisesti enemmän paikkaansa. Settilistojakin muokataan hyvin maltillisesti. Vähemmän tunnettuja faniraitoja ei näillä keikoilla kuulla. Myös uusimpien levyjen kappaleet ovat vähitellen tippuneet pois, nytkään ei esitetty yhtäkään luvulla tehtyä kappaletta. Ozzy on myös kertonut, että tämä olisi hänen viimeinen kiertueensa, nyt kun Black Sabbathkin on enemmän tai vähemmän aseteltu arkkuunsa.

Ensimmäisen no more tours -ilmoituksensa Ozzy teki tunnetusti jo vuonna Voikin vahvasti epäillä, ettei keikkailu lopu tämänkään kiertueen jälkeen. Pystyykö kaiken tuotteistuksen ja hulabaloon takana oleva todellinen Ozzy jättämään keikkalavat? Mitä hän edes osaisi tehdä, jos ei saisi suorittaa tätä rituaaliaan? Hänen näkökulmastaan katsottuna hän käy todellakin suorittamassa toistuvan rituaalin, manauksen, paineiden purun.

Energiaa siihen tuntuu vielä löytyvän, vaikka nytkin ääni- ja nuotissa pysymisen ongelmat alkoivat vaivata keikan loppuosassa. Ja Ozzy todellakin tuntuu yhä kaipaavan yleisöstä tulevaa huomion, liikkeen ja mölyn huumaavaa annosta.

Hän vaatii sitä raivokkaasti ja myös saa tahtomansa. Hän on todistetusti addiktoituva persoona. Lukihäiriöinen, hyväksikäytetty, pikkurikollisuuttakin kokeillut kaveri, joka onnekseen löysi taidon, jossa hän on todella hyvä. Voiko sellainen persoona koskaan todella lopettaa keikkailua? Seuraavana päivänä todistettu Judas Priestin keikka noudatteli monelta osin erilaista kaavaa. Tässä on bändi, joka haluaa kynsin ja hampain olla yhä relevantti, uusia klassikoita tuottava yksikkö.

Mä kaipaan myös sillä Iisakkikin oli Janakkalalainen. Sori, yläkerrassa oli Linnan Vouti ja sen jälkeen Valentinos. Voudin kellari olikin nykyisen Emilian alakerran nyk. Sitä ennen siinä kohdilla oli E-liikkeen huonekalukauppa. Hälläpyörän yläpuolella oli pelipaikka flippereitä yms. Klubit sitten joskus kun Kinokin oli lopettanut.

Missä tämä MilkBar tarkalleen sijaitsi? Nimi on erittäin tuttu, mutta sijainti hakusessa. Hän oli ilmeisesti Arno Carlstedt. Eikö hän ollut sheriffissä ja video ykkösessä, vai olenko väärässä? Info samalla suvulla kuin nyt Kirjaidea. Miksi Hämeenlinnalaisia on rangaistu tällä hepulla.

Wimbledon oli ainakin ennen Sandraa. Kolibrista jäi monet hyvät muistot disko-ajalta. Apparalla oli kiva paistatella auringossa ja tsiikailla ympäristöä. Kaupparin diskossa oli opiskelijabileitä. Kolibri oli kylläkin ennen Härkätie-niminen kunnon tanssiravintola. Onko niitä enää ollenkaan Hämptonissa? Perinteisiä tanssiravintoloita ei taida olla.

Ainoa aikuisten paikka lienee Emilian klubi. Siis ei nuorten aikuisten. Ongelmana lienee siellä vakiokävijät Tanssiravintoloita ei ole enään Hämptonissa. Tanssikanssa tanssii chachaansa nykyään Satulinnassa Hattulassa.

Tanssinharrastus on lisääntynyt niin ettei enään ravintoloihin mahtuisikaan. UudenVuodenaattonakin Sadussa oli varmaan henkeä tanssimassa kun oli kunnon bändit. Tosin näiltä nurkilta oli ehkä vain muutama kymmenen henkeä. Toi Satulinna oli ennen Lasihovi. Ja siellä tuli monesti istuttua kavereiden kanssa ja bongattua julkkiksia. Väkeä kulki kellon ympäri. Kartsalta sai aina valomerkin jälkeen automiehet mimmejä kyytiin ja hauskaa oli. Aika kuollut on kyllä Hämeenlinna nykyään.

Pelkkiä kieltomerkkejä ja pysäköinti ihan perseestä. Ei nykynuoret tiedä mitään siitä mitä oli ennen. Ja kun ei ei teidä ei osaa järjestääkään mitään. Huhut kertovat että apparan kellon takana on karstaa jemmassa. Ei ollu näitä persuja itkemässä joka asiasta. Ei ollut silloin noita Demulipässejäkään itkemässä joka nurkalla, nyt niitä on jo kaikkialla valittamassa milloin mistäkin: Yöllä kun vaihtoi tanssiraflaa niin ei sekaan meinannut mahtua, saatikka sitten pystyä kävelemään siinä tungoksessa seuraavaan kapakkaan.

Ja autot kiersi rinksaa, välillä poikettiin Vekan huoltamolla. Ja Hattelmalan Shellillä sekä joskus vaikka Keimolassa tai Karavaanissa. Armeija-aikoina tuli monesti poikettua. Ah niitä aikoja, kun meillä ei ollut vielä valittajapersuja valtuustossa. Ja Iisakkikin oli Janakkalalainen. Oli se vaan mukavaa aikaa! Ahveniston Rallicrossin EM kisat luvulla. Hemmeti mikä jono kolmostiellä.

Motari loppui Hattelmalaan ja toiseen suuntaan Tiiriössä. Kaikki naiset oli nuoria ja kauniita. OI niita aikoja ,,,,,,,,,,,,,. Lulusta ja Karista ei vielä tiedetty mitään. Onneksi ei osattu edes arvailla mikä riesa noista kahdesta tuli kaupungille. Kiekuriaisesta ja Mylläristäkään ei vielä tiedetty mitään. Onneksi ei osattu edes arvailla. Eiks toistapäin, nykyään nuoria Joskus tai kesällä tein kepposen. Joo oli se aikaa kun suhmuroijat sai vapaasti varastaa verovaroja ennen kuin kari ja lulu tulivat kuvioon.

Kari tuhlasi suhnuroimalla veronmaksajienrahaa autotalon suhteen ja Vekan kaavassa ja hylätyissä valituksissa. Odotan yhä raporttia, kuinka paljon on syntynyt kustannuksia turhista valituksista. Sisältäen virkamiesten turhat työt ja viivästymisien aiheuttamat kustannukset. Jokos Ilkkala on korvannut aivan turhaan tekaistusta Vekan kaavasta aiheuttamansa vahingot kuten on luvannut? Huhut kertovat että aulangon jäätelökioskin tiskin alla on karstaa jemmassa. Tämänkin kivan aloituksen ja aiheen pilasi netissä roikkuvat turhakkeet.

Eihän täällä näiden paskiaisten jauhannalta mistään saa rauhassa keskustella. Aina ne työntää Ikkaloita ja Iisakkejaan. Onkohan mahdollisesti alkoholi tehnyt niiden aivoista pesusienimäistä muhjua? Ilkkala turhine valituksineen on jo pilannut joka ketjun. Ilkkalan Karilla ja Ranteen Lululla ei ole mitään tekemista tämän asian kanssa.

Olisi syytä pysyä asiassa. On sen verran tekemistä, että ilman Karia ja Lulua kaupunki olisi päässyt kehittymään ja säästänyt satoja tuhansia, joita on kulunut turhien valitusten selvittelyihin. Kaupunki on taantunut noitten valittajien takia. Ollaan kohta takaisin luvulla. Kunnon virkamiehet kaikkoavat eikä päteviä saada tilalle persujen kiusanteon ja tutkintapyyntöjen vuoksi. Demulipäivystäjätrollit turhine valituksineen on jo pilannut joka ketjun.

Kaupunki on taantunut noitten Demulipäivystäjätrollien takia. Kauppaklubi oli luvulla paras. Vieläkin tulee muistot mieleen ohittaessani sen talon. Ilkkala turhine valituksineen on pilannut joka ketjun. KIemura turhine valituksineen on pilannut joka ketjun. Kauppakeskus Tavastila goodmannia vastapäätä oli ennen citymarket ja Raketti oli torin laidalla nykyisen valintatalon paikalla ja nämä olivat hämeenlinnan suurimmat kaupat joitakin siwoja oli muutamia.

Ihmetyttää miten nykyisille kaupoille riittää asiakkaita kun väkiluku ei hirveästi ole noussut. Raketti muutti siihen moottoritien rampin viereen joskus myöhemmin vai?

Muistaakseni siinä hämeenkaaren vieressä olevassa liiketilassa oli rautakauppa Renlund joskus. Ja palokunnankatu 5 r-kioskia vastapäätä oli vanha kauppa, en vaan muista sen nimeä. Muistan kakarana seisoneeni siellä lihatiskillä ja ihmetelleeni lihamestaria. Siitä cajanderintien ja viipurintien risteyksestä pääsi hiekkatietä mitä en muista sinne hilpikummilantielle, siinä hiekkatien varressa oli vanha muistaakseni puinen talo jossa sijaitsi vanha varaosaliike.

Nykyisen kaupan paikalla siinä verkatehtaavieressä oli se nesteen kylmäasema, aikoinaan siinä sijaitsi lämmin "veijo esso" tyylinen Union TAI Finnoil, ehkä molemmat. Siellä natiaisena oltiin tupakansavussa Aku Ankka limu kädessä ja pilli suussa kun isukki kävi turisemassa tutuille. Birgerjaarlinkatu 2 oli hammaslääkäri joskus, niin vihasin sitä paikkaa.

Raketti tavaratalo oli siinä moottoritieltä tulevan rampin vieressä, missä nyt on CM ja sitä ennen Anttila jonka aikana tiloja laajennettiin mm. Vieressä oli Renlund rautakauppa. Raketin ruokapuoli perustettiin uudelleen sinne Hallituskadulle, mikä oli alunperin kaupungin ensimmäinen kauppiastavaratalo vrt goodman mutta nimi ei nyt muistu mieleen.

Vanha kauppahalli on taas nyk. Vieressä matalassa rakennuksessa T-ruokakauppa, sen alapuolella Williams Pub, tien toisella puolella Vallin grilli ja sitä vastapäätä Kumi-Linja. Alkuperäinen Raketti oli suurin ruokakauppa ennen CM tuloa, toisena varmaa Hämeentien luvulla uusittu E-myymälä oli sitä ennen nyk. Paulamäellä oli K-marketteja useampi keskustassa. Mahdollisesti BP ennen Unionia. Hallituskatu 10 oli "Shoppitori" alunperin, eli se nyk.

Kohta kaupunkiin muuttaa ainakin miljoona Helsinkiläistä, kunhan ilmasto lämpenee sen verran että vedenpinta nousee metrillä. Meidän tulee varautua tulevaisuuteen! Tulevaisuus ei tule, se tehdään! Osta tontti rannikolta ja vedä puutarhaletku mereen, voit itse nopeuttaa vedenpinnan nousua. Korostaaksesi vaikutusta heitä mahdollisimman suuria kiviä mereen, lopuksi hyppää itse perään.

Olet oikeassa, tulevaisuus tehdään. Isäpappa haki sieltä toyotaan ja ladaan osat 80 luvulla. Siinä taisi olla joku toinenkin liike samassa talossa.

No huutokauppalaitos oli, sama kuin nyt on autosähköä vastapäätä hattelmalantiellä Urri oli alunperin toisella puolella tietä kivijalassa Cajanderintien ja Viipurintien risteyksessä. Vieressä Viipurintien puolella antikvariaatti ennen talon laajennusta.

Huutokauppalaitos oli alunperin tuossa samassa talossa missä urri oli myöhemmin, mutta siitä rautatiesillalle päin. Ennen urria tuossa kulmassa oli "vesijohtoliike". Sen takana taas S-Rauta. Tiukkaa settiä entisestä hämeenlinnasta. Kukas muistaa edesmenneen helvetin hyvän lääkärin, J. Piti vastaanottoo kaupparia vastapäätä. Kunnon heppu, jolta sai vaivaan kun vaivaan oikeet rohdot. Kirjoitti Williams pubissa sairaslomapapereita pöytäseurueelleen ja vastaanottohuoneessa niin kova tupakansavu ettei eteensä nähnyt.

Tuosta edellisestä tuli mieleen se Valelääkäri Klaasio joka sai Valviralta kiellon tai tuomion olla harjoittamatta lääkäritointaan kun on likaiset välineet ja puutteellinen ammattitaito. Uhmasi kieltoakin vielä jatkaen itsepäisesti ammattiaan. Aika jääräpäinen mies oli, sopi hyvin tähän Junttikylään lääkäriksi ainakin siinä suhteessa.

Baareissa oli torstaisin enemmän kävijöitä kuin nykyään viikonloppuna. Sammuin aina viimeistään kakkoselta.

Oli tiukkaa settiä joka torstai. Eiks siellä nykyäänkin ole kympin illat, joka ilta Koppelossa tuli monet filmit katseltua. Myöhempää hapatusta, alunperin ei rainat pyörinyt, mutta veli hopea ja kultainen olivat rohkeasti ikkunassa. Tämä on kiva ketju. Muistaako joku, mistä kohtaa rautatien yli kulki puusilta? Taisi olla lähinnä kävelijöille ja pyöräilijöille tarkoitettu. Rautatieaseman pohjoispuolelta veturitallin takaa, samaan paikkaan tuli se huojuva alumiinisilta tilalle, mikä purettiin nykyisen alikulun valmistuttua.

No ihmettelinkin miten ylitin rautatien kun kävelin Sairiosta poikalyseolle kouluun. Idässä ei ole kuppiloita. Birger Jaarlinkadun ja Linnankadun kulmassa oli Hämeenlinnan Teatteri vanhassa puutalossa ja samassa rakennuksessa joku ravintola, missä Lyseon uskonnonopettaja Pärde kävi aina kaljalla.

Taisi käydä kuvaamataidon opettajan kanssa yhdessä siellä. Iso mielisairaala Hattelmala, vankiloita Putoaminen maailman junasta demareiden ja kykyjen puuha- ja huuhaamaaksi oli täysin selvä tapaus. Vihtori Viljaselta sai hyvää lihapiirakkaa ja ranskanleipää. Turuntiellä oli paperikauppa Lari.

Mikä sen karkkikaupan nimi oli siinä pankin talossa? Vinkalo Hämeentiellä jota piti Marjatta Martikainen kuolemaansa vuotiaaksi asti. Siellä ei ollut koskaan järjestyshäiriöitä.

Ammattina prostituutio hungary escort