se on suihinotto strippari polttareihin

Ja mitä tekemistä juhlimisella ja hauskanpidolla on vähäpukeisten naisten kanssa? Jotenki sun logiikka vaikuttaa vähän yksinkertaselta. Jotku ihmiset jopa kunnioittaa puolisoa eikä tahallisesti halua tehä asioita mitkä loukkaa. Jos itellä on pakkomielle johonki semmoseen asiaan mitä puoliso ei voi hyväksyä, niin minusta on sillon parempi jatkaa erillään. Lapsellista ajatella, että haluan ton eukon kotiin pyykkäämään ja kokkaamaan ilmaseks, mutta mitään en itse aio vastineeksi itsestäni antaa vaan toteutan pelkästään omia mielitekoja.

Vain täysin munaton vässykkämies kieltäytyisi ystäviensä järjestämästä stripparista sen takia että "se ei ole sopivaa" tai koska "puoliso paheksuisi". Jos juhlinta, hauskanpito ja vähäpukeiset naiset eivät miestä itseä kiinnosta edes noinkin merkittävää elämäntapahtumaa juhlistettaessa niin kannattaisi todellakin tarkistaa oma jalkoväli ja jos sieltä löytyy pallit niin palauttaa ne välittömästi tarpeettomina. Munaton juuri suostuu kavereiden mieliksi. Jos mies tietää, että puoliso ei tuommoista hyväksy ja kavereista se on silti ollut muka niin kamalan hauskaa, niin ei sillä miehellä ole muuta vaihtoehtoa kuin loukata jotakuta.

Ja jos sen naisensa kanssa on yhtään tosissaan, niin kyllä se valinta on aika selvä. Huolissani olisin, jos mies jonka kanssa olisin menossa naimisiin asettaisi kavereidensa tunteet vaimonsa edelle. Semmoset miehet on niitä, jotka lähtee joka ilta kavereiden kanssa baariin kun vaimo hoitaa yksin jaksamisen äärirajoilla pieniä lapsia.

Kun vähät siitä, että vaimoa väsyttää, kun en mä viittinyt sanoo ei, kun Rane pyysi bisselle. Onneksi kaikki miehet ei ole tuollaisia. Olen ollut kyllä katselemassa stripparia itsekin, eli sikäli en heittäisi ensimmäisenä kiveä Tosin en meidän aikana, mutta ei mies siitä suuttuisi sen enempää kuin toisipäinkään.

Katsoa saa, koskea ei: Mutta joo, ei kyllä mikään laadukas polttariohjelma, muuten vaan korkeintaan. Toi strippari ei ole edes paha.

Miheni on ollut parissakin polttareissa jossa on sankarille järkätty maksullinen nainen. Teki mieli soittaa enen häitä morsiammelle. Ihan pelkästään sukupuolitautien varalta. Tosin enhän voi olla varma miehestänikään. Onko polttareissa se tuleva sulhanen ainut, joka on ei-sinkku?! Taatusti siellä vetää ne avioliitossa jo olevat ihan yhtälailla kuolaten sen stripparin perään?! Tykkään x 2 List.

Hyvä että tuossa vaiheessa tuli ero. Todennäköisesti edessä olisi alistamista, turhautumista, taantumista ja lopulta kun kamelin selkä katkeaisi ja mies ei enää alistuisi, niin sitten hirveää riitelyä, lautasten heittelyä jne. Homman kliimaksi tulisi sitten muutamien vuosien päästä, kun se tantta veisi puolet rahoista, lapset ja vaatisi vielä kuukausimaksuja taskurahaksi kipukorvauksina No tekisin selväksi miehen kavereille että jos stripparin hankkivat niin häitä ei tule.

Mun mielestä viimenen "vapaailta" on ollu ennen seurustelun alottamista. Mitenkä kaikki ois yhtenä iltana sallittua, vaikka muuten on varattu? Kannustan sua siis puhumaan asiasta, ihan vakavissaan. Ei se suhdetta paranan, jos asia jää teidän välille! Toivon, et asia ratkeaa teille suotuisalla tavalla! Voimia hullujen Bestmanien kanssa! Posted July 7, Jos arveluttaa, on parempi sanoa ei.

Eipä jää sitten mitään hampaankoloon. Olen kuullut, että usein tällaisissa tilanteissa porukka joko vaivaantuu tai sitten innostuu vähän liikaakin. Koko strippaustouhu ruokkii mielestäni seksististä maailmankuvaa eli se jättää huomiotta sen mitä ihminen on kokonaisuutena.

Seksuaalisuus on aika herkkä asia, ja sen kanssa kannattaa olla varovainen Eli tällainen tiukkapipoisen femakon mielipide tässä. Posted July 8, Tää on meillä sovittu jo alku vaiheessa ja molemmille passas hyvin Kyllä muakin se varmaan ainakin vähän häiritsis, jos kultsin polttareihin tulis strippari. Tosin en oikein usko, että se on todennäköistäkään. Jos jostain kuulisin, että näin on käymässä, kertoisin kyllä varmasti, jos se minnuu harmittaisi.

Silti luotan haniin täysillä. Posted July 9, Kun menin ekan kerran naimisiin, mun exälle oli tilattu strippari privana eikä se ollut mitään "katsoa saa, koskea ei" -meininkiä. Ex oli siis hyväillyt rintoja jne. Koska olin tuolloin nuori ja vapaamielinen, niin ei suuremmin häirinnyt mua, mutta jos mun nykyinen tuleva aviomieheni tekisi noin, niin olisin kyllä tosi närkästynyt!

Tämä menee vähän aiheen ohi, mutta kerron kuitenkin. Myös minulle oli järkätty tuolloin vuonna x strippari ja kokemus oli karmea. Miesstrippari oli kyllä tosi komea, mutta hän halusi, että vedän häntä käteen ja sitten hän toi elimensä suuni eteen ja hetkutteli siinä.

En todellakaan halunnut ottaa suihin ja väistelin hänen elintään. Kokemus ei siis minun kohdallani ollut millään tavalla positiivinen, vaan vieläkin 10 vuoden jälkeen tulee inhon puistatuksia. Vaan kyllähän minulla on sellainen käsitys ollutkin, ettei se läheskään aina katselemiseen jää - ei ainakaan nuo privashowt.

Posted July 10, Tääl kans ollaan vähä sitä mieltä et tissibaarit vielä menee, mut jos lähetään lähikontaktiin niin yli menee.. Ja lisäks sanoisin vaan sellasenkin pointin, että nää stripparit ei kauheesti käsittääkseni työstään nauti, vaan lähinnä halveksii asiakkaitaan, paitsi jos asiakas osaa arvostaa hänen taiteellista puoltaan ja esitystä.

Aiheesta tehty opinnäytetyö sos. En tiä kuuluuks tänne tai kiinnostaaks ketään, mut aattelin tuoda esille tänkin puolen Posted July 11, Mun tai Ollin polttareihin ei kyllä tule stripparia Me ollaan niin "tylsiä" tyyppejä, että meillä tuskin on mitään radikaalia sillä saralla Posted July 12, Hyväksyisin vielä sellaisen baarin jossa on kauniita naisia omilla pikkuisilla lavoillaan tekemässä taiteellista numeroa Mutta tilattua stripparia en enää oikeastaan haluaisi mieheni saatika omiin polttareihin Tosin mieheni ei ole strippareista innostunut On erittäin todennäköistä, että sulhoni polttareihin tulee strippari.

Eikä asia itseasiassa minua suuremmin häiritse. Luotan mieheeni, ja tiedän, että jos tarjolla on jotakin muuta kuin vain katsottavaa hän kieltäytyy kunniasta. Meillä on keskinäinen sopimus, että jos toinen saa polttareihin stripparin saa myös toinen Viimeksi kun sulhon bestman meni naimisiin oli kaikkien muiden paremmilla puoliskoilla kuin tulevalla vaimolla kauhea ongelma asiasta Posted July 13, edited.

Polttarisankari oli kuulemma päässyt kokeilemaan stripparia sieltä ja oli vähän järkyttyneen oloinen. Kyseessä oli ilmeisen kiltin ja kunnollisen oloinen mies, joka oli joutunut tilanteen yllättämäksi ja kännisten kavereidensa yllyttämäksi.

Hän oli ilmeisen ahdistunut tekemästään, mutta kaverit vaan ulvoivat vieressä. Harvoin tunnen sääliä, mutta sitä heppua kyllä vähän säälin. Niin että kannattaa suhtautua kuitenkin pienellä varauksella niihin strippareihin niissä polttareissa! Posted July 13, Ai niin ja sitten kun seuraavana päivänä vähän tiedusteltiin kaveripiirissä mikä se käytäntö noiden strippareiden kanssa on niin melko monelta tuli semmoista infoa, että kyllä sitä kontaktiakin saattaa syntyä varsinkin polttareissa.

Posted July 15, Posted July 18, Miksi stipparin pitäisi kuulua polttareihin, jos se ei muuhunkaan elämään kuulu? Itse voisin ehkä pitkin hampain hyväksyä strippibaarissa käymisen, mutten missään nimessä mitään sylitansseja tai private-esityksiä.

Jos mieheni haluaa katsella toisia tissejä kosketusetäisyydeltä, niin katselkoon niitä sitten sinkkuna You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Rekisteröidy Hääfoorumille Pääset osallistumaan hääkeskusteluun, aloittamaan oman hääpäiväkirjan, hääblogin ja kuvagallerian!

Osallistu arvontaan Jaossa ,- lahjakortti. Sign in to follow this    Followers 3. Share this post Link to post Share on other sites. Sitten ei jos se loukkaa morsiusparin suhdetta ja moraalia.

Tosin armas aviomieheni sammui ennen kuin he kerkesivät alastomia naisia lähellekään  ;D  ;D  ;D Itselle ei olisi tullut mieleenkään pahastua, mutta ymmärrän, että kaikilla ei ole ihan niin löyhä moraali kuin meikäläisellä: Ilotyttö taas on jenkkimeininkiä.

Posted July 8, Hän oli ilmeisen ahdistunut tekemästään, mutta kaverit vaan ulvoivat vieressä. Olen kuullut, että usein tällaisissa tilanteissa porukka joko vaivaantuu tai sitten innostuu vähän liikaakin. Kun jäi kiinni, otti baarista matkaansa ensimmäisen horon ja meni sen kans huorabaariin ja privaattiin ym ym. Taidat kuitenkin olla tuo ap joka vieläkin odottaa vastauksia. Kuule, musta tuntuu että hän olisi kertonut privaatista, jos siellä EI olisi tapahtunut mitään. EROTIIKKALIIKE TAMPERE RAKEL LIEKKI DILDO Aika näyttää mihin rakkaus johtaa En todellakaan halunnut ottaa suihin ja väistelin hänen elintään. Behind the curtains Vieras. Tuntuu tosi pahalta tollainen meininki Ja jos heillä 10 vuotta on ollut suhde pystyssä ja nyt naimisissa, niin olisi kyllä ihme jos hän sielä jotain "extraa" olisi tilannut, epäilen vahvasti vaikka en kyseisiä henkilöitä tunne.

Seksivideot netissä omakuva paras

Se on suihinotto strippari polttareihin