Suihinottopäivä on vain huono vitsi. Pihvipäivä osui sopivasti siinä mielessä, että menen mieheni kanssa muutenkin huomenna ulos syömään. Olkoon mikä päivä tahansa. En ole päässyt edes pussaamaan naista ikinä ja en varmaan saa suihinottoa ikinä koska olen niin ruma.

Naisethan ei tuollaista kukkakaali keppiä suuhun ota. Muistuta miehellesi, että kunnon pihvin jälkeen tulee nuolla pannu puhtaaksi, mielellään kahteen kertaan.

Ei kaikkia miehiäkään kiinnosta naistenpäivä eikä liioin ystävänpäivä ;. Siitä vaan suuhun poijjaat! Hullu saa olla muttei tyhmä ja toi on mitä tyhmin varmasti miehen keksimä päivä!! Käykääs tosiaan kattomassa toi linkki ja miettikää,jos on jotain millä miettiä!!

Pukilta otetaan poskeen Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Menee ainakin ruokahalut kun noita kuvia katsoo. Aivan, ei tule suihinottoa huomennakaan ja näin menee pääasiassa koko elämä.

On se vain niin epäreilua, että toiset saa sitä herkkua vaikka joka päivä ja itse ei koskaan. No minkäs sille voi kun on ujoksi luuseriksi syntynyt. En kyllä kehtaa missään kadulla tai edes baarissa mennä naisilta kyselemään, että otatko muuten suihin kun on suihinottopäivä.

Vastenmielistä on että on paljon naisia jotka ottaa suihin mieheltään joka hakkaa ja pahoinpitelee naistaan. Moniko nainen saa huomennakin turpaan kun mies vetää lärvät töiden jälkeen ja sitten miehen tyttöystävä imee kännisen miehensä mulk. No niin on kyllä se ns naistenpäiväki! Sulla on sairas mielikuvitus. Onko tuo fantasiasi vai mistä tuollaiset höpinät kumpuaa?

Eikä mitään kusisia klunsseja, kiitos. No kortsulla sit niin on turvallista! Ihmettelen että suomi24 pitää tälläisiä etusivulle! Tätä sivua lukee myös lapset. Mahtava veto suomi24 ylläpidolta. Vetää lukijoita ja klikkauksia. ETTÄ mikäs vanhanmummon kuvake se siinä on moralisoimassa.

Eletään ei mitään lukuja. Ja mihin se tekee ja mitä eroa? Ihminen on aivan sama nyt kuin 50 tai tai vuotta sitten. Oikea ja väärä on sekin pääosin sama, tappaa ei saisi eikä valehdella. Sukuvietti on sama ja ihmisten moraali on sama. Pettämistä ei hyväksytä tänään sen enempää kuin 50 tai vuotta sitten. No, tanskalaisen sperman laatu on huonontunut - siihenkö viittaat? Mitä tässä nyt on ihmeellistä? Mutta ei nämä tälläiset päivät oikeasti toimi, nimittäin jos mies menee ventovieraalle naiselle tätä ehdottelemaan tai nainen miehelle, niin karkuun juoksee ehdotuksen kuulija.

Jos tämä on sitten jo valmiille pareille suunnattu päivä, niin älytöntä silloinkin koska tuo suihinottopäivä terveessä suhteessa kuuluu olla jokapäivä automaattisesti? Totta,,ja naisen pitäisi terveessä suhteessa saada ISOA munaa päivittäin. Ei vaan oo reilua tää elämä. Niitä vaan on harvassa.. Isorömpsäisen naisen kuuluukin saada isoa munaa.

Pitäähän sen nyt jossain tuntua. Mutta usko minua, naisella jolla ei pienet ja piukat paikat ei ole mitään halua saada ISOA munaa koska se yksinkertaisesti sattuu ja siitä on nautinto kaukana. Kuka ihme haluaa kokea käänteistä synnytystä? Ei muuten pidä monelta osaa paikkaansa. Oikean ja väärän taso on vaihdellut aikakausista ja kulttuureista toiseen.

Tai muuten viholliseksi määritettyyn ihmiseen. Pettäminenkin on yleensä kielletty jos se petos kohdistuu itseensä, mutta muiden pettämisessä ei noudata samoja sääntöjä. Biologisesti ihminen on melko samankaltainen pidemmälläkin aikajänteellä, mutta nuo säännöt kyllä seilaavat laidasta laitaan vuosisatojen vieriessä. Eihän tässä mitään ihmeellistä ole! Suihinottoa on harrastettu maailman sivu ja ainakin minä tykkään siitä, kun mies sitten lopuksi laukee suuhuni! Tiukkapipoiset on kaikkea kivaa vastaan.

Ja voihan sen päälle sitten nauttia sen pihvin: Mutta- ainahan ihmetellä saa. Joten mitä hyötyä on tällaisesta suihinottopäivästä jos ei voi vaikka ihan kadulla mennä suoraan kysymään naiselta suihinottoa sillä varmuudella nainen ei suostuisi. Ei sitten niin mitään hyötyä. Parempi kun koko päivää ei olisi keksittykään. Kyllä, tälläistä Suomi24 tarjoaa lapsille ja nuorisolle. Tälläistä se on ollut jo vuosikaudet ja en voi kun ihmetellä sitä tosiasiaa, että tälläinen sivusto saa toimia ihan vapaasti ja tukea muunmuassa seksuaalirikollista toimintaa.

Vanhemmat, älkää päästäkö nuorisoanne chattiin täällä. Aloituksen sisällöistä ja kirjoitustavasta paljon kieliopillisia, samankaltaisia virheitä voi päätellä hyvin nopeasti kirjoittajan olevan usein sama. Oletteko lisäksi huomanneet, kuinka tällä sivustolla mainostajat ovat ainoastaan treffisivustoja ja jotain "krääsää"?

Kunnolliset ja yleisesti luotetut yritykset kun eivät halua nimeään tälläisille sivuille. Suomen suosituimmasta siis on turha puhua. Miten voi olla nykyaikana vielä noin naiiveja ihmisiä olemassakaan? Kyllä ne lapset kuule lukee ja näkee netissä paljon pahempaakin. Nykyäänhän jo eka luokkalaiset surffailee älypuhelimillaan pornosivuilla vaikkeivät niistä mitää käsitäkkään.

Won't somebody please think of the children!? No, täällä tunnut näköjään sinäkin viihtyvän Ja taas tällästä paskaa,päivästä toiseen YÄK tehty rikosilmoitus s24 kohtaan hyi heleveta. Mitäs hyi helvata on suihinotos???

D Eivät ymmärrä Suomalaiset huumoria. Pher lienee niitä naisia jotka eivät tee mitään sängyssä. Ja taas yksi hiton nettipoliisi! Joo vaihdankin pois Suomi24 sivustolta kokonaan. Mikset vaihtanut jo aiemmin? Miks tänne tulit kuitenkin kyyläämään Taitaa olla aika mielenkiintoista! Tervettä ja ihanaa touhua Et ole koskaan saanut kunnon suihinottoa näköjään tai jos olet nainen, etä ole ottanut keltään suihin!!

MInä teen sitä joka päivä ja ihanaa on! Siltäpä sinä kuulostatkin, että hakkaat kun aivoton korppi kalasäkkiä sitä ukkos letkua. Mikä siitä tekee tervettä? Myös minä ihmettelen tätä. Myös tällaiset jutut voisi olla Suomi Nyt onkin hyvä syy heivata postit muualle, niin ei tarvitse tällaista lukea. Vai onkohan tämä työharjoittelijan tekosia MIkä hiton pakko sinun on näitä lukea? Taidat kuitenkin salaa hykerrellä käsiäsi ja hieroa itseäsi näitä lukiessasi.

Tunen kyllä tuollaiset tyypit! Joo joo, tiedetään että Aller omistaa sekä Suomi Olisin jo antanut yläpalkin hoitajille potkut. Sinä yhtenä samassa porukassa! Turhaa leikkiä mitään tekopyhää, kun kuitenkaan et malta pysyä täältä pois. Taidat olla niitä kukkahattutätejä: Vaimo ei ota suihin.

Nuorempana imeskeli varmaan riittävästi. Jospa miettisitte, mitä sinä voisit tehdä vaimoasi ilahduttaaksesi. Ehkä vaimo on kyllästynyt, jos jää oikeasti aina itse ilman. Asioita voi opiskella yhdessä ja molempien niin halutessa intiimit hetket voivat parantua aivan uudelle tasolle. Kun antaa, niin saa enemmän. Tunnetko vaimosi anatomian ja herkät kohdat?

Onneton ja tietämätön mies vaihtaa naista. Tosimies tyydyttää omansa ja saa enemmän "vastinetta" kuin osaisi uneksiakaan. Tunarit saavat tyytyä tilapäisratkaisuihin. Pyydä edes nuolasemaan, kyllä se siitä vähitellen. Onnittelen, ensimmäinen fiksu mieskommentti aikoihin.

Ei sitten varmaan anna naida tuhkaluukkuunkaan? Minä tykkään peppupanostakin , se on ihan mahtavaa! Voi millaisia ääliöi Pese se luetuksi välilä.

Mitäs pahaa tuossa ,kannattaa kokeilla se tosi kivaa: Tää on päivän paras. Nauroin aivan vedet silmissä. Teksti on kuin olisin itse laittanut vaan enpä ole. Heh, heh, vieläkin naurattaa. Neuvo oli lopullinen niitti osuvuudellaan, hampaiden en tosiaan halua tuntuvan.

Siis jos on kokenut suihinoton ,ei voi muuta kuin nauraa ja pitää hauskaa huomenna! Hyrynsalmella on kätteenvetoviikot heinäkuussa. Sama neuvo myös miehille. Mä otan mieheltäni suihin monta kertaa viikossa ja ollaan seurusteltu lähemmäs neljä vuotta jo: Ihan kiva idea päivälle, mutta jos suihinotto jo muutenkin kuuluu seksielämään niin siinä ei silloin ole mitään sellaista tiettyä hohtoa olla oma päivänsä sille.

Mun mielestä parempi olisi joku anaaliseksipäivä koska se on oikeasti harvinaisempaa. Näitä siveyden sipulien nutturaa alkoi jo vitsi mielessäkin ahdistaa joillekin suuseksi on jotain kamalaa. Keksitään jopa näitä tauteja vaikka pöpöt taitavat pesiä enempi naisten vehkeissä kuin miesten. Muija vaan vaihtoon jos ei imuja tule prinsessat on saduissa. Tapaamme mieheni työreissun puolesta vasta tiistaina seuraavan kerran, häntä ei yhtään haittaa huominen "saamattomuus" sillä tietää kyllä saavansa myös jatkossa!

D Yleensä se olen minä joka peppuilusta muistuttaa. I love my man: Uskomatonta paskan jauhantaa,otsikko on ihan yhtä hyvä muut mitä yleensä suomi24 on.. Pistäkää kakaranne pikkukakkos-saitille,no nykyään tuleekikin vaan piirrettyjä jossa päät irtoilee tai robotit potkii toisiaan. Sehän se on lapsille sopivaa? Perjantai-iltahan on tunnetusto legendaarinen leukojen aukaisu ilta, Viikolla kireytyneet leukapielet avataan armeliaalla suihinotolla.

Ei ole parisuhteessa kiva katsella kireitä leukapieliä: Mitäs pahaa tuossa nyt on Hyvä mummu 67 v. Mieheltäni en ota, töissä saa nuorta imeä melkein joka päivä lastin suuhun. Pitäisi olla myös kansainvälinen rintojen väliin laukeamispäivä. Saiskos senkin etusivulle lasten ihmeteltäväksi? Kyllä ne sen vielä julki laittaa etusivulle.

Pedofilian kansallispäivä on sitten seuraava, jonka jälkeen vainajiin ja muihin sekaantuvat, ylläpidon mielestä tervettä mielihaluaan vaan noudattavat saavat omia kalenteripäiviään. Eikö jo poliisi voisi ottaa asiaan kantaa? Lampaisiin sekaantumisen Kansainvälinen puuhapäivä? Ja Suoli24, kuinka idiootteja teillä voi olla töissä? Ihan oikeasti k otsikko alaikäisille. Tuosta luultavasti voisi tehdä rikosilmoituksen ja saada tuomion.

Voi voi sua raukkaa!!! Vai että oikein rikosilmoituksen!!! Miks ihmeessä tulet tänne? Teet varmaan rikosilmoituksia joka päivä? Elämäsi mahtaa olla kovin stressaavaa ja ahdistavaa, mitä en ollenkaan ihmettele Lue sitä raamattuasi vaan ja pysy ainakin poissa netistä, niin pääset helpommalla. Seksistä et ole päässyt ainakaan ikinä nauttimaan!!!

Eihän tässä nyt kukaan sun lämpötilasta välitä, mutta onks grilli kuumana? On tosiaan lopun aikoja: Kyllä näitä kukkahattutätejä riittää. Turha on valittaa jos lapsi lukee netistä seksijuttuja jos ei itse valvo oman lapsensa netinkäyttöä.

Olet ihan oikeasti vitun retardi. Monilla lapsilla on sähköposti todennäköisesti suoli24 ja samoin pelejä joita pelaavat. Vedäppä vittu päähäsi ja pakene vuorille. En anna enää Stadissa oli aikoinaan sellainen kapakka kuin Safari Glub. Mesta oli siitä erikoinen ,että siellä sai pelata afrikkalaista rulettia. Viisi afrikkalaista naista tansi alasti ympärilläsi ,jokaiselle niistä sai antaa suihin mutta yksi heistä oli ihmissyöjä.

Et todellakaan voi enää antaa Voiko maailma tästä sairaammaksi enää tulla? Joka perjantai on suihinottopäivä meidän perheessä: Ei se poskihoito almanakasta kiinni ole. Koko suku nai Kivaa kun koko perhe osallistuu.

Nykyään niin vähän vanhemmat jaksavat lastensa kanssa touhuta! Ei nyt kellään lapsella s-posti täällä ,hehhehehhe,voi teitä typeryksiä. Vanhemmat taivastelee täällä kun ovat seksinpuutteessa ja lapset häärää netissä mitä sattuu: Älkää puuttuko tuohon epäoleelliseen puoleen tässä otsikossa! Siis missä pihvit ja minkälaisia ne ovat? Minun mielestäni maailman rumin asia löytyy miehen jalkovälistä. Monenlaisia pökäleitä on tullut nähtyä: Miehen pippeli näyttää lähemmin katsottuna auringossa näivettyneeltä etanalta!

Joten edellisen perusteella en miehenä itse kehtaisi pyytää ketään katsomaan sitä - saati koskemaan. Olen iloinen skorpioni-nainen, sinkku ja jos minun pitäisi jonkun munia lähietäisyydeltä katsella tai suuhuni laittaa, niin ennemmin rupean lesboksi!

Ettekö te ääliöt tajua, että naiset sietävät teitä vain pakosta! En tiedä laajasta tuttavapiiristäni yhtään ainutta naista, joka haluaa likaisia munianne tutkia. Ettehän te edes osaa peseytyä oikein. Oksettaa ajatuskin siitä näystä ja entäs se imelä, vanhainkodin vuodeosastoa muistuttava haju Eli se siitä suihinotosta! Perseelle potku ja sillä siisti! En, kun olen vapaasta tahdosta sinkkuhetero. Juuri miesten munien liiallinen näkeminen lähietäisyydeltä on saanut minut tekemään seuraavan päätöksen: Paljastan nyt erään asian.

Joka kerta, kun kumppani alkoi vihjailla tai jotkut jopa hyvinkin suoraan pyysivät alakertansa hoitelua, niin 1.

Toivoin, että tyyppi a nukahtaisi, b kuolisi, c haihtuisi savuna ilmaan. Ja pääsisin desinfioimaan suuni sekä oksentamaan munakarvat kurkustani. Jos kerta tälläiseen keskusteluun osallistuu, niin pitää ottaa palaute vastaan. Muussa tapauksessa voi olla parasta kutistua olemattomiin En itsekään naisena pidä kullin lutkuttamisesta, vaikka yleinen ilmapiiri tuntuu olevan, että siitä on pakko pitää ja jos ei pidä, niin sitten ei ainakaan saa sanoa sitä ääneen.

En tajua, miksi mies sitä jatkuvasti vonkaa lähes joka ilta ja aamu vaikken juuri koskaan suostu , vaikka olen tehnyt selväksi, että moinen minua ällöttää tuntuu pahalta, maistuu pahalta, syöpäriski En minäkään pyydä miestä tekemään minun hyväkseni asioita, joita hän inhoaa. Jos haluat että sua nuollaan niin imet ihan kiltisti, no tuhmasti ehkä vielä parempi.

Sitten jos se on noin kauhen vaikeaa niin anna edes kunnollista käsihoitoa. Mä nuolen naisen pyynnöstä ja pyytämättä. Haju jos tuntuu niin sanon siitäkin. Pesu ja puhtaus luulisi olevan ihan itsestään selvyys hommissa. Se on sama kuin kokkauksessa, jos ei kestä kuumuutta niin parempi pysyä poissa hellan äärestä. Onneksi ei tarvitse kaltaisesi kanssa touhuilla.

Meillä tehdään kaikenlaista, nuollaan, imetään, naidaan, piiskataan, puhutaan molemmat rivoja jne. Ainoa mitä ei harrasteta on kimpat, se ei sytytä kumpaakaan. Vanha nuttura piika jota ei kukaan normimies panisi ees p e r s e e s e e n.

Vaikka eivät saisikaan lottovoittoa. Hyi tuota akkaa-nimimerkki pahoitti mielensä: Humalainen mies horjuu naista kohti. Miksi joidenkin miesten on niin vaikea kestää naisiin liittyviä pieniä vastoinkäymisiä? Uskon että todella moni jättäisi kumppaninsa, jos saisi sen ison lottovoiton. Minua ei haittaa lainkaan mitä muut tekevät. Jokainen puhukoon vain omasta puolestaan.

Joku haluaa, joku ei. Avioeroa monet ehdottelivat, jos puoliso ei suostu suihinottoon. Avioerotilastoista voi päätellä, että alunperinkin on valittu puoliso muilla perusteilla kuin rakkaudesta ja halusta pysyä yhdessä what ever.

Jos kriteerinä on suihinottohalukkuus, niin heikot on perusteet. Saattaa olla etteivät miehet itse edes mahdollista hajua. Usein naisilla vaikuttaa olevan hajuaisti herkempi kuin miehillä. Huuhkaja ei ole mulkkua nähnytkään. Ethän osaa suorittaa edes alapesua. Boom at your face! Ja ihan yhtä moni mies vinkuu sitten hetken päästä exänsä perään ja haukkuu häntä uusille naistuttavuuksilleen.

Meinaatko, ettei nainen lähde kävelemään ilman lottovoittoa? Sinullekin on taatusti käynyt näin kerran, ellei useamminkin ja kaikki meistä ymmärtävät syyn. Siinä samaisessa kyselytutkimuksessa lätkimään lähtevien miesten osuus oli todella pieni.

Josta voimme päätellä, että em. Siis lottovoitosta huolimatta suomalainen mies pysyy kiinni väljähtäneessä liitossa kuin paska Junttilan tuvan seinässä kunhan vain on jokin osoite, minne sen pissaletkun voi perjantai-iltana tyrkätä.

Tai sitten te miehet luulette suhteenne olevan OK, vaikka todellisuudessa eukkonne käyttää runsaasti rahaa lottoon! Terve mies eierektiota kaipaa!!!!!!!! Mielisairasta laittaa tälläinen etusivulle, tätä lukee myös lapset. Taidan vaihtaa nopeasti pois täältä suomi69n sivulta. Mummu ja pappa Vuan ehtiipä tässä ottoa napsauttaa pari viagrata ennen perjantaita. Mummu pannoo tekohampaansa vesilassiin siks aikoo.

Kuppa syntyy nimenomaan siitä suuseksistä. Ja kaikki lapset kuolee kun ne lukee näitä sivuja kun vanhemmat istuu Facebookissa tai tekee työuraa eikä välitä paskaakaan mitä lapset tekevät itsekseen. Varsinkin rikosilmoitus kannattaa tehdä, poliisilla alkaa olla jo tylsää kun ei kukaan tapa eikä raiskaa tai ryöstä ketään. Voi paska näitä juttuja Vihdistä.

Kyllä nyt on jutut viistossa. Vain on huomenna ihan virallinen ja kansainvälinen nallin kuoletus Päivä? Kaikkea sairasta sitä Suomi24 antaakin julkaista täällä keskustelu palstalla. Ja koskas se virallinen pillun nuolenta päivä sitten on???

Suuseksiä voi antaa myös naisille. En tiedä, en kyllä tiennyt tästä suikkari päivästäkään. Jos ei nuolenta päivää ole niin pikaisesti sekin. Ja vähän muitakin päiviä. D Keksiä ja hilloo päälle, heh, heh. Beibe annan sulle piiskaa, tai sä mulle. Nimimerkit mitä käytän on vain niihin juttuihin.

Julkisesti olen kk, kohtelias ja korrekti. Joo, kunhan joskus sais. No 37v mies eikä koskaan kokenut oikeastaan mitään.

No ei se mitään. Hyvää blowjob päivää vaan. Ihan normaali seksielämän osahan tuo suuseksi on. Taitaa olla sussa vikaa, jos tarvitset erityisen päivän sitä saadaksesi. Ensin silmät lautasen kokoisina anellaan ja käsketään naista imemään lötköä Yksikään ukko ei ole saanut minua laukeamaan, koska he ovat olleet jo pitkään ulkona pelistä eli siis unten mailla. Teeskentelen siis tai sanon, ettei sillä ole väliä, kun en saanut. Totuus on se, ettei mieskunto kestä tarpeeksi kauan eli naisen orgasmiin asti silloin, kun on ensiksi annettu suuseksiä.

Ensin imet miehesi, hetki taukoa ja sitten se nuolee sua. Toinen oikein hyvä neuvo, opetelkaa puhumaan haluistanne. Kukaan ei ole ajatusten lukija. Aina ei kaikkea tarvi tehdä saman kaavan mukaan. Siihen kun päästää niin molemmat valittaa.. Ei ole tarpeeksi, seksi on huonoa jne. Onhan se huonoa jos ei siitä itse tee hyvää. Ollaan niin aikuista mutta ei saa omalle puolisolleen sanottua että haluaisin x tavalla ja vähän muutakin.

Jos on liian noloa puhua niin ehdota että molemmat kirjoittaa pari toivetta. Korvien välistä seksi on eniten kiinni ja nyt en tarkoita oraalia. Nämä puheet on sitten suunnattu molemmille sukupuolille. Pirttihirmut ja muuten vaan rumat ämmät pääsee pälkähästä. Kun ootte ilman miestä niin ei tarvi imee tattiakaan. Näppäinrunkkarit on taas innoissaan. Ihanaa täähän on selvästi naisille! D Naisilta sitä harvemmin otetaan suihin. Ihana lisä näin naistenpäivän jälkeen, etenkin kun keneltäkään ei tullut onnitteluja.

Myöhäiset onnittelut sitten multa tuntemattomalta. Sori vain että en voi auttaa tuon naiselle oraalin kanssa, olen varattu ja uskollinen sälli. Muuten voisin näyttää sulle miten nainen saadaan huutamaan onnesta suulla. Tiedän että kuulostaa leuhkalta mutta en viitti valehdella. Mä olen saanut nimityksen pervo ja tuo kauniimpi haluaa olla mun lutka. Huomisesta sanoin että meidän ei tartte noudattaa mitään päivää, naidaan tavallisesti tai jos haluaa niin saat imeä.

Hommaa sinäkin kunnon mies tai kouluta sellainen. Minkä nautinnon kuvittelet naisen saavan peniksen lutkuttamisesta?

Jos nyt siis lutkutetaan poikaystävän penistä: Miksi ihmeessä tossa aloituksessa mainitaan vain naiset? Kyllähän monet miehetkin ottaa suihin. Olen Tuija lastensuojelu järjestöstä ja tälläisen viestin ei pitäisi olla suomi Nyt pois tälläinen vai pitääkö ottaa henk. Tee ihan kuten parhaaksi koet. Melko naivi olet jos luulet ettei ala-ikäiset muutenkin kiinostu seksistä eri muodoissaan. Enemmän mä ihmettelen asennetta pitää seksiä jotenkin pahana tai likaisena aiheena. Itse en ymmärrä miksi lastenohjelmissa on paljon taistelua ja tappamista, vkl aamujen piirretyt, vai onko ne animaatiot?

Muumit on mielestäni paljon parempia niissä on sentään erillaisia jaksoja. Sitten vielä se että on aikuisen tehtävä katsoa mitä lapset netissä touhuaa. Vaimo ottaa kyllä useinkin suihin, ja samalla käsillä mukavasti. Ihan normi juttu, mutta pitää huomenna panostaa erityisesti asiaan: Tämä sivuhan kysyy oletko yli 18v Kysytään onko täyttänyt 18 ja tämähän vain yllyttää ala-ikäisia klikkaamaan. Täällä seksipalstalla saa kirjoitella mitävaan, mutta tuo mainos tuli yleiselle puolelle??

Minkälaisen koulun sivuston ylläpitäjän johtoryhmä on käynyt. No, on moralistit taas vauhkoina. Suuseksi on ihan normaalia. No, onhan noita sääntöjä- Jehovilla on ohjeet että lähetyssaarnaajan asennossa-. Kaikki jonka kanssa olen sekstannut , ovat pitäneet suuseksistä! Vaikkei niitä nyt kovin monta ole ollut niin silti.

Aivan mahtava käännösvirhe tapahtunu täs, kyl siel kasinol naurettais meil.. Vantaalla on huomenna myös anusaukon nuolupäivä Ne miehet jotka sai, nostakaa lauantaina lippu salkoon! Vai että auringon näivettämä etana? Kun tämän kerrankin 40vee näkisit niin saattaisit tulla toisiin ajatuksiin! Vaan kaikille en suostu esitteleen, edes pyynnöstä.

Tuskin olet ympärileikattu kuten exäni ja tuo ikäkin jo korkea. Mutta OK, jos et paljastele: Olette te kyllä hulluja, ei voi muuta sanoa. Paljon ois psykiatreille hommia Mutta jatkakaa te hillbillyt kaikessa rauhassa jutustelua persläpienne erinomaisuudesta ja vanhainkodin vuodeosaston roskikselta haiskahtavista kaluistanne, joiden ainoona naisystävänä taitaa lopulta kestää vain nainen nimeltään Kyllikki Nyrkki.

Kun naiset kokivat joutuvansa kilpailemaan miehestään toisten naisten kanssa, sitä vähemmän intoa heillä oli antaa poikaystävälleen suuseksiä, kertoo tutkimus. Viime vuonna Oaklandin yliopiston tutkijat ehdottivat, että suuseksi olisi menetelmä tunnistaa partnerin uskollisuus. Ajatuksena oli, että jos nainen olisi ollut uskoton, mies haistaisi tai maistaisi vieraan sperman antaessaan naiselle suuseksiä.

Miehet antoivat naisille suuseksiä sitä innokkaammin, mitä enemmän he kokivat kilpailua toisten miesten taholta. Eli naisen kannattaa pitää muita miehiä varalla, niin oma mies nuolee innokkaana, kun taas miehen EI kannata pettää tai tehdä naiselle epävarmaa oloa, koska sillon nainen EI ota siltä suihin! Mä tykkään ainakin mieheni peniksestä ja siitä että saan tehdä mieheh onnelliseksi. Imisitkö sitä jos tietäisit tai edes epäilisit sen työntelevän sitä toiseen naiseen tai mieheen?

Tästähän pitäisi tehdä oikein liputuspäivä ja kansallinen vapaapäivä Olisi monta onnellista suuta ammollaan ja ne ketkä ei tätä hyväksyisi niin ne olisi töissä. Hahhahhah siitäs saitte hihhulit. Tämä aloitushan oli suunnattu aikuisille,eikä lapsille. Onko aikuisissa niin uusavuttomia tolloja,ettei ne seuraa mitä lapset netistä lukee??????? Mies on parempi Mutta totuus on se, että mies ottaa paremmin mieheltä kuin nainen.

Missä nämä suihinotot tapahtuu. Onko kyseessä julkinen paikka. Osallistuuko eduskunnasta myös Hakkarainen, Ile jne mukaan näihinkin rientoihin. Vaan homot haluaa Niin no homot on varmaan ainoita jotka haluaa imee munaa. Miten suomessa sallitaan tällaista kirjoittelua netissä, jossa varmasti myös lapset lukevat. Muutenkin tämä on ihan sodoman ja gomoran ajan tuntua, taidatte oottaa sotia ja suolapatsaiksi muuttumisia. Toivonkin että muututte suolapatsaiksi kaikki jotka edes puhutte ja vielä enemmän , jotka toimitte.

Onhan mennyt sivistys pohjaan. Apinoitako kaikki jo ovat, vai ihmissikoja, kummin vaan haluatte itseänne nimittää. Proudly powered by WordPress. Kategoriarkiv för Juhla Raisio Ts escorts suihinottopäivä Suomi alaston netissä transuporn bus stop erotiikka videot ihan nuori tyttö katsoo teini pillu panokuvia gay teiniseksinovellit. Ilmaiset panot ilmaiset porno videot ilmaiset seksvideot äiti nai vanhemmat naiset alasti tiina kurri kansainvälinen suihinottopäivä kansainvälinen suihinottopäivä kansainvälinen suihinottopäivä.

Trans johanna tukiainen ylilauta takapillut ylilauta erotiikka aikuinen isorintainen nuori homo seuraa porvoo kuka oli töröllään villa pillu. Ilmainen vanhan akan pillu. Escort tyttöjä kuvissa teini kuvia nainnista ilmaisia taustakuvia mies etsii seuraa orivesi vapaita naisia kuvia.

Granny mother suomiporno elokuva kuumat naiset. Trans typy suome suhkussa hanna näköiset tyttöt. Sermat pillu yoytybe maailman isoimmat koneet seksikuvat.

Ilmaiset spermat video erootiset tarinat nuorten tyttöjen rinnat alaston tiina kurri kansainvälinen suihinottopäivä kansainvälinen suihinottopäivä.

.

: Halvalla suihinottopäivä

LAHTI THAI HIERONTA NAISTEN ITSETYYDYTYS VIDEOT 754
Eturauhanen hieronta iso kyrpä Hulluja on monen laisia! Ettehän te edes osaa peseytyä oikein. Terve mies eierektiota kaipaa!!!!!!!! Itse ajattelin lanseerata koiranruokaa ja peukalo pyllyyn -päivän. Vain on huomenna Närvän kylässä oleville naisille tarjolla solkkumuussia ja hellinkurkkuja?
Suomi prostituutio thaimassage happy ending Huora seinäjoki pornstar escort video
EROTIX PORNO SEKSITREFFIT MOBIILI Mies haluaa tätä Tätä päivää onkin vietetty aamusta asti sen ansaitsemalla tavalla. Tere Sammallahti · Rasistiset lastenohjelmat ja Heinämäkigate. Ihmisen ääni Helena Eronen · 9. Ei ole leikin asia, jos ei tuota luvattua pihviä ole näkynyt! Se on joillekkin niin vaikea katsoa lasten netin käytön perään.

CLAUDIA STRIPTEASE SIHTEERIOPIS

Halvalla suihinottopäivä

maaliskuu joo siis kyseessä on kokoomuksen makeisen suihinotto päivä,jolloin kokoomuslaiset Nainen tuntee suihinotossa olevansa halpa huora. helmikuu Ilmaiset seksivideot suihinottopäivä. Hairy pussy images suihinottopäivä Hairy pussy images Halpa huora saa kadulla vittuun. maaliskuu suihinottopäivä seksifantasiat Suihinottopäivä. oceansoul Jätä kommentti. Suihinottopäivä seksifantasiat, Treffihaku halvalla.