.

Hommia jatkettiin sitten porukalla parisängyssä ja aamusta vaihdettiin vielä pareja Rouvan mies oli tulossa ruotsin risteilyltä ja niinpä me sitten poistuttiin aamusta paikalta. Siinä pihalla sitten istuttiin ja huomattiin että taksi tulee pihaan ja kun edellinen matkalainen nousi taksista otettiin kyyti lennosta. Se mies joka nousi sieltä taksista oli sellainen parimetrinen korsto ja en voinut olla huomaamatta että hän kantoi Viking Linen pussia mukanaan.

Oma irstain panoni tapahtui Cinderellalla, jossa löysin diskosta nuorehkon naisen, joka halusi aivan välttämättä tulla hyttiini yöksi, alku hytissä meni ihan tavallisen kaavan mukaan, tosin ihmettelin kyllä vähän sitä, että samalla kun hän otti minulta suihin hän halusi kokoajan työntää sormea tai kahta mun pyllyyni, mutta kun se ei tuntunut pahaltakaan, niin mikäs siinä Asiat meni ihan ok siihenkin asti, kun hän ratsasti minulla ja ei siinäkään mitään, että hän laittoi yhtäkkiä ratsastellessaan mun mulkkuni hänen pyllyynsä ja ratsastettiin sitten siinä mulkku persiissä siihen asti, että laukesin hänen takamukseensa Mutta sitten sen jälkeen alkoikin se hivenen oudompi osuus, eli tyttö nousi pois jo löystyneeltä kulliltani ja kävi hajareisin mun mahan päälle ja väänsi siihen hymyssä suin oikein kunnon löysät paskat, jonka jälkeen hän liikkui sängyllä hiukan ylemmäs ja laski päälleni myös pienet pissat Olin niin lukossa koko hommasta, että en osannut sanoa tai tehdä yhtikäs mitään, olin vaan siinä sängyllä ja katsoin että mitähän tässä nyt oikein tapahtuu Tämän jälkeen tyttö nousi ylös ja me mentiin vuorotellen suihkuun ihan kuin mitään sen ihmeellisempää ei olisi koskaan tapahtunutkaan Sänky jäi tämän jäljiltä aivan kauheaan kuntoon, mutta eipähän ole Vikingiltä koskaan mitään laskua siitäkään perääni tullut mitäköhän kaikkea ne laivan siivoojat saavatkaan nähdä?

Myöhemmin pohdiskelin, että käviköhän se mun päälle paskominen vahingossa, mutta kun muistelee sitä tyytyväistä ja hymyilevää ilmettä, niin uskoisin että kyseessä taisi olla ihan tahallinen juttu ja vaan astetta tai kahta pervompi eukko Ja by the way että juttu olisi vielä ihan täydellinen, niin sain kyseisestä sessiosta myös klamydian matkamuistona, eli en ilmeisesti ollut ihan ensimmäinen mies, jonka päälle tämä neiti kävi tarpeensa tekemässä Tosin sen klamydia tartunnan voisin kyllä jättää väliin, mutta muuten voisin kyllä ottaa tämän koko jutun uudestaankin.

Pervoa kokeillut , Olin ystäväni kanssa baarissa ja pokailtiin miehiä. Kyllähän ne yritti tarjota parii lasillista mutta viinaa me ei sinä iltana haluttu. Yhtääkkiä siihen mun viereen käveli semmonen mua kymmenen vuotta vanhempi komea mies joka tarjosi vähän piukeampaa. Otettiin sitten ystävättäreni kanssa sellaset ja tultiin muutaman lasillisen jälkeen aika hiprakkaan. Mies alkoi kosketella minua mutta käskin häntä tulemaan mukaani. Mentiin yhdessä meille ja mentiin rajusti makkariin.

Suukoteltiin oikein kiihkeästi ja riisuttiin toisemme. Hän tuli päälleni ja alkoi työntämään kulliansa itseeni. Ei mennyt kauankaan kun laukesin ja hän veti kullinsa pois. Alkoin imemään munaa ja hän puristeli lakanoita kiihotuksesta.

Heräsin aamulla kun mies kiepsahti päälleni ja suukotteli paljaita rintojani. Siitä se alkoi uudestaan. Kerran laivan uima-allas osastolla, ihan yhtäkkiä aloimme suudella vieressä istuvan nuoren, komean miehen kanssa.

Katseita toki vaihdoimme ensin. Sitten sovimme tapaamisen hänen hyttiinsä hetken päästä. Sain todella hyvää seksiä, nuori kun vielä olin silloin, opin tämän kokemuksen myötä rohkeammaksi. Koskaan ei enää tuon jälkeen tavattu enkä tiedä hänen nimeään, mutta kiitollisena muistelen.

Hän oli oikein huomaavainen, vaikka ei halunnutkaan jatkaa tapailua tuon jälkeen. Tuli vielä toinen nuoruusmuisto mieleen.

Itse olin vajaa 20 v, ja lähdin autokyytiin vuotiaan nuoren miehen kanssa. Mulla oli hame ja ei pikkuhousuja. Sillä aikaa kun kuski tankkasi ja kävi kahvilla, tämä nuori kolli käsitteli minua hameen alta käsillään.

Menin hänen kotiinsa kylään ja hän tuli sisääni saman tien. Ei siinä kauan kestänyt, mutta kiihkeältä tuntui. Lähdin viemään tytärtäni ja hänen ystävätärtään ratsastusleirille. Mukana oli myös ystävättären isä. Veimme tytöt leirille ja lähdimme palumatkalle suhteellisen pian. Ensimmäinen syrjäisempi sivutie ja auto parkkiin. Vaatteet pois ja intohimoista seksiä auton nokkapellillä. Paras asento oli kun nostin jalkani etupyörän päälle ja mies pääsi kunnolla iholle.

Jumalaista seksiä suomalaisen luonnon keskellä. Aktin jälken nopeasti vaatteet ylle ja kumpikin palasi kotiinsa. Sitä reissua en unohda koskaan.

Ruoho vihreämpää , Poikkesin sattumalta erääseen vaatekauppaan, jossa oli ex kuolukaverini töissä. Meillä oli jo kouluaikoina vähän 'säpinää' ja kun kaupassa oli hiljaista, eikä asikkaita näkynyt, meni myyjätär kontalleen sovituskoppiin ja vinkkasi mulle. Verhot kiinni kopissa ja hame ylös. Takaapäin oikein makea pikapano, jota en unohda kai koskaan. Onneksi ei asiakkaatkaan häirinneet.

Kun oma sauna ei ollut kunnossa, niin viereisellä tontilla oleva miinun veljen sauna oli käytettävissä. Veli oli myös auttamassa meitä remontissa. Päivä oli kesäisen lämmin. Hiki valui ja välillä kävimme uimassa. Miehillä uikkarit ja minulla bikinit päällä. Nää insestijutut on ihan hauskoja ja kiihottavia kunhan niissä pysyy joku järki mukana. No hyvä että kulli seisoo sillä suomemkieli on kyllä hukassa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Täällä tarina on tärkein. Hyväksikäyttö on sitä, että joku pakotetaan tekemään jotain vasten tahtoaan tai ymmärtämystään.

Insestiä voi olla myös molempien osapuolten omasta halusta. Opettele sanojen merkitykset ennen kuin tulet pätemään. Sun kaimasi Mari 6. Mailaa mulle, yhtä hukassa! Olemme asuneet "vanhana piikana ja vanhana poikana" siskoni kanssa yhdessä tähän ikään 48 ja 44 eli lapsesta saakka joista viimeiset 10 v kahden. Jotakin ihmiset supattaa meistä, sen tiedän, mutta supatelkoon. Meillä on keskenämme hyvä olla. Keitä muita talossanne sitten asui kymmenen vuotta sitten ennenkuin saitte olla kahdestaan?

Olin Ukin Kanssa saunssa ja ukkini mittaili minua hävyttömästi katseellaan. Olin silloi 14 v. Ukin tuijotus kiihotti minua ja minulla alkoi viisari nousta pystyyn.

Tämän huomatessaan ukkini tempasi minut mitään sanomatta syliinsä saunan ylimälle lauteelle ja työnsi kovan kullinsa pyllyyni.

En ollut huomannut hanen seisovaa elintään, koska hänellä oli saunavasta sylissä. Voi sitä läiskettä ja ähinää! Aluksi minua sattui, mutta kun sulkijaklihakseni alkoi antaa periksi se alkoi tuntua ihanalta! Ukki runkkasi minua samalla kun nussi raivokkaasti peräaukkoani, laukesimme suunnilleen samaan aikaan, toimitus ei kestänyt varmaan kuin minuutin. Ukkini vannotti minua että en saisi kertoa tapahtuneesta kenellekkään, no ei olisi kyllä tullut mieleenkään. Tapahtuneen jälkeen ukillani ja minulla oli antoisia saunareissuja lukemattomia kertoja.

Tätä jatkui noin 4 vuotta ainakin kerran viikossa, kunnes ukkini kuoli äkillisesti. Perunkirjoitustilaisuudessa oli paljon ihmetteleviä naamoja, kun ukkini oli tesmentannut minulle leijonan osan mittavasta omaisuudestaan. Muistelen sitä vanhaa jäärää lämöllä, sillä juuri hän opetti minulle rakkauden aakkoset. Mulla oli suhde enoni kanssa, mikä alkoi heidän mökillään eräänä syksynä, kun hän pyysi minua kaverikseen tekemään syyskunnostukset siellä, kuten laituri kuiville, haravointi perussiivous yms.

Olimme siellä koko viikonlopun. Laiturin noston yhteydessä kävi niin, että minä luiskahdin veteen ja kastuin täysin. Juoksimme ylös kylmässä syyssäässä ylös tupaan, missä vaatteet pois. Onneksi sauna oli jo lämpiämässä, niin pääsin heti lämmittlemään. Kohta tuli myös enoni lauteille ja pesun jälkeen kun siirryimme pukuhuoneeseen, huomasin penkillä kasan naisten vaatteita alusasuja myöten, mitkä enoni halusi minun pukevan ylleni. Ensin estelin, mutta hän musitutti, että olinhan pitänyt niistä pikkupoikanakin, kun olin heillä hoidossa Niinpä minä sitten keikistelin kohta kaikissa naisten asuissa, alusasuja myöten.

Hän tarjosi vähän lonkeroa vuotiaalle ja alkoi kohta hyväilemään. En laittanut yhtään vastaan ja niin sitten loppu viikonloppua autoimme toisiamme kaikin tavoin, Olin myös koko sen viikonlopun hänen "tyttönään" vaikka omat vaatteeni olivat jo kuivuneet. Usein olin hänen luonaan, kun hänen vaimonsa oli poissa. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Tädin tuuraaja Täti rakensi miehensä kanssa mökkiä meille päin. Tädin ollessa kaupungissa vitsailtiin että olen tädin tuuraaja. Helteisenä maanantaina olimme kahdestaan rakennuksella. Laitoin listoja seinän yläosaan pelkissä shortseissa.

Maurin katse viipyi ihollani pitkään. Mauri halusi pestä selkäni. Hieroa kipeitä lihaksia suihkussa. Laitoin kädet seinää vasten. Levitin jalkoja pyllistäen hiukan. Tuntui kuin olisimme yhtä ja samaa.

Luulin yhteisen seksimme olevan meidän salaisuudeksi. Seuraavan kerran kun Täti lähti kaupunkiin hän todella yllätti minut. Sanoi olevansa kiitollinen Maurin kanssa viettämästäni ajasta. Se on viihtynyt mökillä kokoajan. Täti kysyin minun viihtymistäni? Sanoin viihtyneeni, nauttineeni ja oppineeni paljon. Suhteeni Mauriin jatkuin koko rakennus hankkeen ajan. Se oli helteinen kesä. Kauan sitten, kun asuimme vielä kotona veljeni kanssa, vietimme unohtumattoman ja ihanan viikonlopun veljeni kanssa.

Teini-iän hormooniryöpsyt olivat saaneet minut muutama vuosi aiemmin vahvaan otteeseensa ja sormetin itseäni tavattoman paljon fantasioiden milloin mistäkin, en kuitenkaan koskaan veljestäni.

Jäimme viikonlopuksi kahden kotiimme, hiukan viiniä, sopiva mielentila ja muutaman pienen epäröivän hipaisun tuloksena vietit saivat vallan ja vietimme 3 vuorokautta sängyssä, rakastellen ja nukkuen, rakastellen ja nukkuen. Kokemus lähensi sisarussuhdettamme ja olemme nyt vuosien jälkeen mitä parhaimmat kaverit, pitäen aktiivisesti yhteyttä toisiimme.

Pian tapahtuman jälkeen kirjoitin tänne "tositarinoihin" kokemuksestani nimimerkillä Mari-sisko otsikolla Rakas veljeni. Kirjoitelmani sai silloin todella hyvän vastaanoton ja enimmäkseen positiivisia kannanottoja. Olin silloin 15v naapurinrouva oli n 38v himokas imuri jota halusin,ja kävipä flaksi hänen miehensä lähti viemään muksut kesänviettoon maaseudulle. Heti ensimmäisenä päivänä hän pyysi talkooapua..

Typeryyttäni olin kuin en tietäisi maksutapaa. Aino katseli siis napurini,kai se meniperille. Juu Juu sanoin kyl se käy Niinpä hommienjälkeen lämmitimme saunan Saunomaan mennessämme hän kysyi oliko ollut tyttöjenkanssa. Nielaisin ja sanoin en. Aino sanoikin että meillä onkin aikaa mukavasti,koko viikko.

Olen onnellinen hänen opeistaan. Olemme nytkin ikääntyneinä edelleel rakastelleet ja kieli ei unhoitu milloinkaan. Mulla oli veljen kanssa joskus murrosikäisinä seisottelutuokioita. Tehtiin yhdessä maatalon töitä ja joskus heinäsaraanissa tokaisin, että perkele kun tuo mulukkin seisoo. Niin miullakii, totesi veli. Sitten varovasti avattiin sepalukset ja katseltiin seisovia kalujamme. Hänellä oli pienehkö tuppimulkku mulla suurempi, josta terskakin jo näkyi. Koskettelimme toistemme mulkkuja ja painelimme niitä vastakkain, kummalla ennemmin taipuu fys.

Jatkoimme leikkejämme silloin tällöin. Muutakin myöhemmin, mutta ei koskaan panoja. Sen muistan kun olin hänen kanssaan saunassa, mulla seisoi aina enkä sitä peitellyt. Veli oli vähän estoisempi. Nyt ollaan jo aikuisia ja kummallakin naiset ja lapset, mulla joka lapsenlapsi. Tulee kuitenkin aina joskus mieleen nuo nuoruusmuistot enkä pahalla niitä muistele. Oi nuoruus ja seksuaalinen herääminen.

Olin kesällä maalla sukulaisten hoivissa. Nukuin serkkujen kanssa aitassa. Pojat pani mua peppuun vuorotellen. Loppu kesästä opin nauttimaan siitä. Syksyllä koulun alkaessa halusin lisää Minua kiihottaa äitipuolen ja pojan välinen seksi ja että äitipuolella on isot rinnat.

Toisaalta äitipuoli ei ole sukulaisesi. Mä uhallani härnään veljeni sairaan kiimasex työnnän persettä sen etumusta vasten ja harjaan hiuksia pikkuhousut ja tissiliivit päällä kun se istuu sohvalla se ei saa silmiään irti musta luulen et siltä on tullu muutaman kerran housuun kun oon istunu sen syliin ja musiikin tahdissa liikkunu.

Joko koetit isäpuoleen, ja miten teit tai meinasit tehdä saadaksesi sen kiihottumaan? Mulla oli kanssa tapana kiusata pikkuveljeä, kun se oli murrosiässä. Usein keinuttelin lanteita ja pidin löysää T-paitaa, missä kaula-aukko paljasti nännit kumarrellessa. Kerrankin makoilin sohvalla ja vilauttelin mustia pikkuhousuja välillä.

Jumatsuka, että se kuolasi ja sen etumus pullotti. Joskus melkein pelotti, että se käy kiinni. Kerrankin tulin saunasta ja isä ja äiti vuorostaan menivät saunaan. Join limua keittiön ovella pelkkä pyyhe ympärilläni.

Veli istui sohvalla ja oli kumartuneena seisovan kullinsa päällä. Menin ohitse ja pudotin pyyhkeen huoneeni ovella. Sovittelin pikkuhousuja autuaan hitaasti, kun noteerasin veljen katsovan minua oviaukossa. Peitin rintani käsilläni ja käännyin ja huomasin hänen alkkarinsa etumuksen pullottavan ja läikkä paljasti, että hän oli lauennut housuihin samalla.

Täällä tarina on tärkein. Vasta silloin huomasin että Hanna, isoveljeni tyttöystävä, istui keittiön ikkunan ääressä kahvikuppi kädessä, veljen kyrpä queensshow. Menin ohitse ja pudotin pyyhkeen huoneeni ovella. Aloin kädet täristen saippuoida häntä suihkun alla, katsellen ihastuneena kuinka vesi valui noroina pitkin kaunista, ruskettunutta naisen vartaloa. Veljeni sai mieheltäni luvan riisua minun bikinien alaosankin pois. Kirjaudu tai liity jäseneksi vastataksesi.

PUHELINTYTTÖ LAURA HAIRY PUSSY BACK

Veljen kyrpä queensshow