. Vaimoni istahti alimmalle askeleelle ja levitti jalkansa kutsuvasti, hän otti kiinni kyrvästäni ja ohjasi sen suoraan kuumaan sykkivään pilluunsa. Suu aukesi ja märkä kieli alkoi leikkiä suussani. Jos vain saisi jonkun ensin sänkyyn, siitä seuraisi ihan takuuvarmasti naintia, sen hän tiesi vanhasta kokemuksesta. Pieni riippuvuus ei hänen mielestään haitannut lainkaan. Äiti,siskoin 2v vanhempi minua, minä,ja pikkusiskoni 2v nuorempi minua. Alku oli todella pitkä. Hän painoi rinnat yhteen ja laukesin hänen päälleen.

Halusin kertoa nuoruudestani se oli minun mielestä aivan täydellinen. Meillä oli aina kotona mahtava yhteiselo,kaikki oli luonnollista.

Käytiin yhdessä saunassa äiti,siskot ja minä se oli aivan luonnollista. Äiti oli 15v kun sisko syntyi,17v kun minä synnyin, ja 19v kun pikkusisko syntyi. Siis tosi nuori 3 lapsen äidiksi mutta maailman paeas äiti. Ihme kyllä minä olin talon suosikki olinhan minä ainoo mies talossa kolmen naisen keskellä. Seksistä näissä kirjoituksissa ylensä aina puhutaan,niin myös minä haluan vähän kertoa kokemuksia seksistä meidän talossa.

Vanhin siskoni oli varhais kypsä seksissä,minä 2v nuorempana en alkuun ymmrrtänyt siskon esityksiä missä mennään. Mutta kyllä se siitä selveni , kun hän jaksoi neuvoa mistä on kysymys.

Meillä tuli sitten sexi kyllä käyttöön varhaisessa vaiheessa kiitos siskon varhais kypsyydestä ja hyvästä opetuksesta. Kyllä me harrastettiin seksiä aina ja joka paikassa. Sisko tuli raskaaksi, ja sai lapsen kun täytti15v. Muutti asumaan ja meni myöhennin naimisiin 15v vanhemman miehen kanssa heillä kaikki hyvin. Me siskon kanssa jatkamme sexi suhdetta samalla tavalla edelleen aina kun on mahdollista. Nuornmpi sisko ikävöi vanhempaa siskoaan kauan.

Meistä tuli nuoremman siskon kanssa jos mahdollista vielä läheisemmät, harrastimme sexiä niin paljon kun vain oli mahdollista.

Sitten hän tuli raskaaksi ja sai lapsen ku täytti 15v asuu ja on naimisissa nykyään. Äidin kanssa me harrastettiin sexiä eka kerran kun minä olin 14v. Äiti oli silloin 31v suhde jatkuu edelleen. Kokoonnumme yhteen aina joskus, ja muistellaan aikoja entisiä sextaillaan. Täällä moni arvostelee lähi omaisten sexi suhteita, minusta meidän suhteessa ei ole mitään pahaa.

Ketään ei ole koskaan pakotettu mihinkään kaikki on ollut omasta halusta mukana. Ihana nussia omaa äitiä ja omia siskoja. Sisko tulee monesti kylään ,kun vaimo yö vuorossa töissä. Vaimo sanoo kun lähtee yöksi töihin muistelkaa nyt rauhassa nueruuttanne ja tehkää samoja asiotat, kun silloin.

Ja kyllä me tehdäänkin mikäpä ihanamppa,kun imeä siskon isoja E kupin tissejä nuolla pillua jota on saanut ekakerran nussis elämässään. Sama koskee myös nuorempaa siskoa aina kun hän on käymässä kylässä. Kolme naista yksi mies , Vaimon kanssa kaikki panot tuppaa olemaan irstaita. Pari kertaa sänky on kastunut läpimäräksi rouvan eritteistä. Naiseni mällit maistuvat taivaalliselta. Olin keväällä anopin luona tekemässä pikku remonttia. Anoppi on yli 80 vuotias. Töiden jälkeen anoppi oli keittänyt kahvit.

Anoppi oli huono jaloiltaan, sisällä pääsi jotenkin kepin kanssa liikkumaan. Halusin tiskata, ei sopinut anopille. Hän halusi tiskata, pyysi minua auttamaan kupit ylimmälle hyllylle.

Tiskinurkka oli ahdas, jouduin menemään aivan kiinni anopin taakse kuivaamaan kahvikupit ja lautaset. Jouduin painautumaan aivan kiinni, että ylettyisin teemään "työni". Anoppi aina kun painauduin häntä vasten pukkasi takapuolensa vastaan.

Siin sitten pikku hiljaa kaluni alkoi seisomaan. Nännit olivat aivan kovia, hetkan hieroin niitä. Laskin kättäni alemmas kousujen kuminauha oli löysä, sillä käteni meni helposti karvoille ja pilluun asti, anoppi ei puhunut mitään, hengityksensä muuttui tiuhemmaksi.

Avasin vetskarini ja kaluni ponnahti pystyyn. Laskin pikkuhiljaa anopin housuja ja lykkäsin kualuni hänen jalkojen väliin, paikat oli tietysti kuivat, vähän kostuivat eritteistäni.

Sanoin anopille ottaako kipeää, vastasi paina vain, samalla hän avasi viereisen kaapin oven otti sieltä tummelia ja voiteli sillä pillunsa.

Hänen miehensä oli kuollut jo yli 20 vuotta sitten ja oli varmaan ensimmäinen kerta kun kyrpä täytti hänen vittunsa. Jonkin verran väliähän se oli. Sitten alkoi takaapäin pano, painelin aluksi hellästi pitkin veroin kyrpääni menemään. Sitten tahti kiihtyi, anoppi soperteli laske vain sisään. Spermaa alkoi valumaan kyrpäni ohitse poispäin. En tiedä saiko anoppi mitään orgasmia.

Niin tuli tehtyä kaikki työt loppuun anoppilassa. Anoppi vielä kuivasi jo vejton kaluni siihen astiapyyhkeeseen. Tämä oli toinen kerta kun anoppia nussin edellisestä oli yli 40 vuotta, se on taas toinen juttu se.

Eka kerta anopin kanssa, heinäladon vintillä. Kissa oli tehnyt poikasia. Puhelin soi terassilla ja kävelin vastaamaan. Hyvä kaveri ja samalla työn kautta tuttu.

Joukon kanssa olimme lukuisia kertoja Lapin reissuilla ja myös muilla matkoilla juosseet naisten perässä vaihtelevalla menestyksellä! Jouko oli sporttinen kaveri ja hyvä supliikistaan. Jouko soitti lautalta ja kertoi olevansa yhden toisen tutun kanssa liikkeellä moottoripyörillä. Eija oli yksi Joukon motoristitutuista ja oli kerran ollut myös meidän Levin reissulla. Rempseä isohko 4-kymppinen nainen joka oli harrastanut moottoripyöräilyä vuosia ja pärjäsi kyllä miesporukassa mainiosti.

Minulla oli Eijan kanssa ollut hieman peliäkin silloin Levillä ja saunoimme silloin isommalla porukalla jolloin Eijakin tuli kanssamme saunaan. Hän vietti illan kuitenkin Jokkerin kanssa vaikka eivät mikään vakipari olleetkaan. Toivotin heidät tervetulleiksi ja pistin jääkaappiin lonkeroa ja olutta lisää kylmenemään.

Tunnin päästä kaksi isoa matkapyörää huristeli pihaan ja kypärien riisumisen jälkeen vaihdoimme kuulumisia. Aurinko paistoi nyt jo täydeltä terältä ja pyörän pysähtyessä lämpöä tuossa vaatetuksessa on ihan liikaa. Istuimme terassille ja nautimme kylmää juomaa. Jokkeri kieltäytyi toisesta koska halusi pysyä ajokunnossa, mutta kun ehdotin heille että jäävät yöksi ja saunomaan, niin aika helpolla sain heidät siihen suostumaan.

Jouko katseli rajan taakse jossa Arja oli pukenut bikinit ylleen ja otti aurinkoa baden-baden tuolissaan.

Jouko tiiraili entistä kiinnostuneempana Arjaa koska olin hänelle kertonut kuumista naimisista Arjan kanssa edellisenä kesänä. Jouko otti oluttölkin ja lonkeron ja käveli muina miehinä Arjan luo ja alkoi jutustelun.

Emme Eijan kanssa kuulleet ihan kaikkea ja annoimme heidät tutustua toisiinsa ja jatkoimme omaa juttuamme. Eija oli pitkä nainen ja omalla tavallaan aika komeakin. Hänen vahva persoonansa vierastutti osaa miehistä ja siksi kaiketi oli vapaana.

Oli tosin ollut naimisissa ja aikuinen lapsikin, mutta nyt vietti vilkasta poikamiestyttöelämää. Huhut kertoivat että hänellä oli miesten lisäksi myös naisystäviä. Eija kertoi tarinaa hänen viime kesän lomareissultaan Euroopassa. Oli kiertänyt 8-hengen porukalla pyörien kanssa kolme viikkoa ja mittariin kertynyt km. Istuimme nelisin ja Ehdotin että grillaisin jotain syötävää. Ja voidaan lämmittää meidän palju ja mennä sinne sitten sen jälkeen. Ilta kuitenkin viilenee, mutta siellä pysyy kuumana!

Ilta eteni leppoisasti ja mukavaa oli myös se että Arja ja Eija tuntuivat olevan samalla aaltopituudella keskenään. Ruoka oli jo laskenut ja palju alkoi olla lähellä sopivaa lämpötilaa.

Kesäilta oli kauneimmillaan ja siirryimme Arjan puolelle paljun viereiselle patiolle. Otimme siinä yhdet drinkit ja naiset päättivät mennä pukemaan Arjan mökkiin kylpytakit päälleen. Jouko ehdotti että käydään hänen pyörällään katsomassa jotain.

Kävelimme pyörälle ja Jokkeri nauroi: Ilmeisesti vähän samanlaista koostumusta mitä sain kerran Mallalta. Sairaanhoitajalta joka melkein nai minut kuoliaaksi! Nielaisin pillerin ja lähdimme pyyhkeet kainalossa paljun luo.

Tytöt olivat jo tulleet ja Arja avasi pelin. Hän antoi kylpytakin valua maahan ja asteli ylväästi isot rinnat heilahtaen portaille alkaen laskeutua veteen. Vesi oli juuri sopivat 37 astetta, mutta kastamisvaiheessa tuntuu kuumalle. Arja seisoi nyt paljun istuimella ja hänen pakaransa olivat vielä pinnalla. Ne olivat yhtä herkulliset mitä muistin ja kun hän kääntyi huomasin että hän oli uskollinen myös posliinityylilleen. Samassa ihanuudet painuivat veden alle ja hän istuutui penkille.

Eija riisui myös kylpytakin ja hän myös oli alasti. Muistin Levin reissulta jotenkin hänen muotonsa ja nyt ne palautuivat mieleeni. Eija on melkein cm pitkä ja muutenkin kookas. Lantiot ovat leveät eikä vyötärö samalla tavalla kapea mitä Arjalla. Perse kuitenkin hyvän mallinen ja karvat ajeltu hyvin siististi siten että vako on paljas, mutta sen yläpuolella on kahden puolin ohut siististi kuvioitu karvaviiva. Rinnat sopivan kokoiset ja aikuisen naisen tapaan jo hieman laskeutuneet.

Nännit olivat hieman nupullaan ja nännipihat tosi isot. Kukkatatuointi toisessa rinnassa sopi kokonaisuuteen. Jouko laski pyyhkeen alas ja kyselit naisilta mahtuuko heidän väliinsä. En tiedä oliko Jokkeri ottanut yhden tabletin jo aiemmin, mutta joka tapauksessa hänen kullinsa oli jo hieman kohollaan. Ei sojottanut eteen kuitenkaan, mutta vähän kovana. Jokkeri oli lyhyehkö, hoikka ja lihaksikas kaveri. Harrasti montaakin lajia ja piti itsestään huolta. Kulli oli kookas ja vaikka hän ei ole mihinkään uskontokuntaan kuuluva oli hän antanut aikanaan ympärileikata itsensä.

Iso punainen terska muuten tumman kalun päässä herätti selvästi Arjan mielnkiinnon ja hän tuijotti isoa melaa häpeilemättä. Menin sekaan ja annoin kaikille yhdet kylmät lonkerot. Viivyttelin niiden kanssa hieman ja seisoskelin portailla katsoen mihin istahtaisin ja kullini oli juuri Eijan silmien edessä ja hänkin piti näkemästään.

Laskeuduin hänen viereensä ja aloimme turista nauttien veden lämmöstä ja ihanasta painottomuuden tunteesta. Palju oli tilava ja sen lämpö pysyisi varmaan tunteja joten kiirettä meillä ei ollut. Arjan ja Joukun välillä tunnelma alkoi tiivistyä ja he suutelivat välillä pitkäänkin. Eija piti paljun reunasta kiinni ja antoi veden nostaa hänen vartalonsa pinnalle.

Rinnat kelluivat pinnalla ja pyöreä vatsa jossa napakoru välillä nousi myös kuiville. Vedin hänet lähelleni ja suutelin häntä suulle. Suu aukesi ja märkä kieli alkoi leikkiä suussani. Hän istui viereeni ja käsi tarttui kulliini veden alla ja Eija alkoi rytmikkäästi runkata sitä. Ei kovaa vaan tunnustellen. Ei kai tää satu” Hän nauroi suuhuni ja inahti kun sormeni löysi kuuman vaon työntyen sisään. Hän levitti jalkojaan erilleen ja suudellessamme asetuin hänen reisiensä väliin ja annoin kivikovana seisovan kullin etsiä tietään Eijan isojen reisien välissä odottavaan vittuun.

Ensin se ei meinannut onnistua, mutta lopulta Eijan nostaessa hieman jalkojaan kulli upposi kuumaan onkaloon. Jouko huohotti vieressä ja kuulimme kun hän sanoi Arjalle: Ime se kovaksi niin saat sen sisään kun vaan oot valmis! Kullin pitkä varsi oli tiukasti hänen kädessään. En ollut ennen nähnyt Jokkerin erektiota. Terska oli ison tomaatin kokoinen ja varsi pitkä, mutta ohuempi kuin omani.

Se oli kuitenkin selkeästi yli 20cm ja mahtava nuppi korosti sen kokoa. Jouko oli tummatukkainen ja hänellä oli karvainen rinta sekä jalat. Häpykarvat oli kuitenkin ajeltu lyhyeksi ja kivekset olivat karvattomat. Kulli upposi Arjan kitaan puoliväliin ja välillä poski pullistui kun paksu nuppi liikkui suussa. Työnsin kullia hitaasti edestakaisin ja Eija puristeli rintojaan nuollen vuorotelle pystyssä sojottavia nännejä.

Halusin antaa Eijalle suihin ja vetäydyin irti. Eija tarttui kyrpääm melkein kovakouraisesti ja alkoi imeä ja samalla runkata kulliani. Arja oli kääntynyt polvilleen istuimelle ja Jouko pani häntä takaa.

Iso kulli näkyi välillä pakaroiden välissä kunnes se taas upposi sisään Arjan pyöreiden pakaroiden väliin. Vesi läiskyi ammeessa ja pakaroiden välissä kun Jouko pani Arjaa niin että tämä inisi. Eija otti mallia Arjasta ja asettui takapuoli pinnalle Arjan viereen polvilleen. Mahtava perse oli suoraan edessäni ja takapillun paisuneet huulet pullottivat reisien välissä.

Niiden yläpuolella tummempi reikä jota Eija hieman hieroi huuliaan nuollen. Eija ei ollut aito blondi vaikka hyvin lyhyet hiukset olivat aivan valkoiset. Pillu oli kuitenkin hieman tumma kuten myös anuskin. Työnsi kyrvän huulille ja sisään. Aloin panna Eijaa nyt kovemmin ja hieroin samalla pientä peppureikää!! Jouko veti kullin ulos ja tarjosi sitä Eijan nuoltavaksi.

Eroottiset tarinat erilaisia pilluja

Takapillu kyrpää äidille